Anime diskusija

Amagi Brilliant Park

Autor opisa: Sagara Souske



Seiya was forced to accept an invitation to an amusement park by the mysterious and beautiful girl Isuzu. What he didn"t know was that she would bring him to the decrepit Amagi Brilliant Park, Japan"s most disappointing amusement park. Seiya is introduced to the leader of the Park, the "real princess" Latifah, who suddenly entrusts him with saving the park, which is in danger of shutting down. Amagi Brilliant Park, it turns out, is not just any amusement park, but rather one populated by fairies.


Trinaestoepizodni anime koji spada u komedije. Tvorac je osoba koja je izmislila Full Metal Panic, samo zbog toga sam ga gledao. To bi mogao uočiti svako ko je gledao FMP, a da nije znao ovu informaciju.
Moffle (mečka) je rip-off Bonte iz Fumoffua, i mnogo se ljuti kada mu kažu da je rip-off, to je jedan od gagova koji se ponavlja. Sento Isuzu je ženska verzija Sagare, vojnik koji nema pojma o životu. Ona zasmejava gledaoce time što puca na ostale likove kada se svađaju, jelte. I da, zanimljivo je što je dobila ime po 50 Cent-u. Neki razgovori su takođe očigledno preuzeti iz Fumoffua.
I tako, mislim da u suštini ABP nije zabavan niti smešan. Ali dobro, Japanci nikada nisu bili duhovit narod.