Anime diskusija

Katanagatari

Autor opisa: Sora

KATANAGATARI



Episodes: 12
Genre: Action, Adventure, Historical, Martial Arts
Plot:
Yasuri Shichika, seventh successor of the Kyoto Ryu (bladeless) sword art, lives on an isolated island with his older sister, Nanami.

One day Shichika is visited by a woman named Togame, who requests his aid in her quest to find and collect the final twelve swords forged by the legendary master swordsmith, Shikizaki Kiki. Shichika and Togame begin their odyssey by leaving the island he called home for over 20 years. They will face twelve individuals who possess and protect Shikizaki"s legendary swords.

Join Shichika and Togame on an exciting, epic adventure that defies reality as they discover the true potential of the Kyoutoryuu sword style!


Ja počeh ovo sinoć da gledam, pogledala sam tri epizode. (jedna traje 50 minuta). Znači, ovo je nešto najčudnije što sam ja u životu gledala. Ne zbog priče (koja ima dosta rupa, i nije baš najbolje smišljena, bar za sad). U svakom slučaju, momak iz klana ima sposobnost koja se krvno nasleđuje da nauči put mača koji je toliko napredan da ti ne treba mač. I odlučuje da pomogne nekoj likuši da skupi 12 mačeva i napušta ostrvo na kojem je njegova porodica izolovana nakon poslednjeg rata zbog ove sposobnosti. Razlog zbog kojeg je ovo najčudnija stvar koju sam gledala (pored toga što traje 50 minuta :D) je i zbog načina na koji je anima nacrtana. Japanska je i sve ali kad gledam pomislim da su je crtali neki Italijani ili Francuzi. Toliko je nemoguće da se moje oči naviknu na ovaj način crtanja da je to nemoguće. Jezivi su. Ne znam, zanima me je li još neko gledao, kako vam se činila?