![]() |
Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Printable Version +- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum) +-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html) +--- Forum: Maratonski naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-30.html) +---- Forum: One Piece (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-32.html) +---- Thread: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ (/thread-2114.html) |
Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Eleran - 2009-04-26 Ovde brbljajte o svim mogucim negativcima, e sad u ovu temu bi uveo i pricu o raznim devil fruit vrstama pa mozete da brbljate isto i o najsmesnijim, najjacim i tako dalje devil power-ima ![]() Negativac koji je meni ostao upecatljiv je Dracule Mihawk (Jurakyūru Mihōku) ili ti Hawk Eye, njegova borba sa Zorom mi je jedna od najboljih do sada i sam izgled, ponasanje i nacin na koji govori mi je piiiiiiiii, a i cinjenica da je jedan od retkih koji je Zoroa isprashio u macevanju ![]() E sad ne mogu bas da ga svrstam u negativce, ali posto je u world government onda what the heck Smoker ![]() E sad od smeshnijih negativaca izdvojio bi Buggy of the Buggy pirates sa svojim noschinom ![]() ![]() ![]() od malo dosadnijih bi definitivno izdvojio ekipu sa Sky arch pogotovo Lighting smaraca koji je navodno bog ovo ono ![]() RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - PicoLord - 2009-04-26 SPANDAM I CP9! Kako sam plakao od smeha nisam mogao da disem ![]() Kada Spandam krene da pravi one njegove mentolske face ![]() ![]() AKda Vuk i Zirafa krenu da se prepucavaju ![]() ![]() Od ovako izdvoji bih Crocodile-a posto je ono gospo'n bad-guy ![]() A od mornarica Garp je ubedljivo najveca legenda na planeti ![]() ![]() Inace slazem se da su likova sa Skyland-a malo smarali mada onaj kreten sto okrece oci i sisa usnu i trlja ruke nije bio los.... RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Rainwise - 2009-04-26 Najzanimljiviji negativci su mi ekipa iz CP9,svi onako najbrijani,ozbiljni i one tehnike shigan,tenkai i geppou,a pogotovo Lucci kad je prikazana njegova prošlost,pa kad riješi one stražare. Od najsmješnijih tu su Foxy sa legendarnim "Noro Noro Beam" pa Bon Kurei...pogotovo onaj fajt sa Sanji-om,te neizostavni Buggy ![]() Od devil powera me najviše fasciniral Blackbeard jer može oduzeti devil power na neko vrijeme,a najsmješniji je Kaku "Squared Giraffe" RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Eleran - 2009-04-26 @Pico Lord: Garp je faca skroz ![]() ![]() @Rainwise: he he Lucci je jak piiiiiiiii ![]() RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Last Exile - 2009-04-26 Aizen iz Bleacha nije smesan nego ozbiljno zajeban i enigmatican lik bez nekih perverznih stavova ili izgleda bas onakav bad ass kakave gotivim. ![]() RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Frog_Hermit - 2009-04-26 haha... a sta nije ova tema bila namjenjena za komentiranje "Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ![]() ![]() ![]() i treba se zakljucat i rec Eleranu da postoji vec ovakva univerzalna tema ![]() ![]() ![]() p.s. i da svi negativci iz one pieca nisu ni do koljena orochimaru ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Meneldor - 2009-04-26 Hmm, posto se ovo nalazi u One Piece podforumu, onda se na njega i odnosi. Ako zelite raspravljat slicno o Bleachu, Narutu imate njihove podforume ili opcenito nastavite ovdje RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Eleran - 2009-04-26 mislim da je tema sasvim na mestu, ali ako mislite da nije po meni slobodno mogu admini i modovi da je stave pod lock...meni je drago da se o ovoj animi konacno komentarise tako da sam iskoristio priliku da stavim po jos koju temu, but hey...svako ima svoje misljenje ![]() RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Meneldor - 2009-04-26 Tema je na mjestu i koliko sam skuzio odnosi se na One Piece, gornji post se nije na tebe odnosio vec na one koji i sami to znaju. I nema potrebe za lock ako ce biti reda ![]() RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Eleran - 2009-04-27 @Meneldor: Ma opustencija ![]() Inace sta kazete za devil usere, koji devil fruit je po vama medju najjacim??? Meni je mnogo bio jak onaj od Crocodile-a...pogotovo sto sve oko sebe moze da pretvori u desert pa da iscrpi svu vodu...mnogo jak ![]() |