AnimeOverdose Forum
Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Printable Version

+- AnimeOverdose Forum (https://www.anime-overdose.com/forum)
+-- Forum: Anime i manga (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-29.html)
+--- Forum: Maratonski naslovi (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-30.html)
+---- Forum: One Piece (https://www.anime-overdose.com/forum/forum-32.html)
+---- Thread: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ (/thread-2114.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Rainwise - 2009-04-27

Među najačim defintivno bi svrstao Ace-a,Enela,i Blackbearda.Uglavnom logia tipovi Anime

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Sultanis - 2009-04-27

Sto se tice najsmjesnijeg,mislim da je to definitivno Kumodori iz CP9-a(YOYOYi!) urnebesan je dok usred fajta krene recitirati haiku :-),odmah poslije njega mi je Buggy koji ima i ludi crew onaj lav Ritchie lol i ekipa.

Sto se tice najjaceg do sada mislim da je Hawkeye iako nije devil fruit user a od devil fruit usera mislim da je Blackbeard prilicno opasan(makar ih ima i jacih)

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Eleran - 2009-04-27

He he sho se tice non devil user-a, sha kazete za Shanks-a Big Grin meni je bas ostavio dobar utisak, pogotovo u onom zamahu koji se desi izmedju njega i whitebeard ludaka Big Grin

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Last Exile - 2009-04-27

HMM.. posto u naslovu teme ne pise da je u pitanju One Piece ( a nisam video da ima vec deo za ostale ) onda soory za Aizena. Sto se tice OP Hawk Eye mozda ili onaj Klovan ( neznam mu ime posto slabo pratim OP ) Ps tema je na mestu ali mislim da treba dodati u naslovu da se odnosi na OP ( ako se odnosi naravno ). jbg kad sam choravCool Razlog za slabo pracenje ? Suvise sam se kasno prikacio na OP pa je jako tesko stici ovako Big projekatXD

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Rainwise - 2009-04-28

Za Shanks-a bi rekao da ima ko neku "auru" kad ono prolazi na whitebeardovom brodu a članovi samo padaju u nesvijest.
Zamislite da je zoro devil user i da ima onaj supa supa fruit s kojim bilo koji dio tijela pretvori u sablje...

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - carobnjak - 2009-04-28

(2009-04-28, 19:26)Rainwise Wrote: Za Shanks-a bi rekao da ima ko neku "auru" kad ono prolazi na whitebeardovom brodu a članovi samo padaju u nesvijest.

To je Haki ili Will Power kako ga najčešće prevode.. To je koristio kada je spasio Luffy-ija od Lord of the Coast-a.. To je Luffy koristio u borbi sa Motobaro-om.. Takođe Silvers Rayleigh ga je koristio u prošloj i pretprošloj epizodi kada je onesvestio sve one čuvare...

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Rainwise - 2009-04-29

Aha znaci to je haki.Proučil sam malo na OP wikiju.Imam skinuto do 356 epizode trenutno pa nisam ova zadnja 2 fajta gledal.

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Zoki - 2009-08-29

jedan od smijesnijih mi je onaj lik iz thriller barcka koji moze postat nevidljiv..
takodjer smijesni su mi oni likovi iz impel downa, sadi-chan, domina, hannyabal i ostali..
a najbolje devil fruit moci mi ima onaj admiral kojni moze led stvoriti, aikoji ak se ne varam..

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - carobnjak - 2009-08-29

Ti baš vadiš ove teme iz naftalina Smile
Nisi trebao pominjati negativce iz Impel Down-a jer to je bilo samo u mangi ali opet nisi neki veliki spoiler dao tako da nema veze.. Smile
Slažem se za hannyabal-a stvarno je lik... Big Grin

RE: Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^ - Eleran - 2009-08-29

@Carobnjak: sha fali, dobre su teme, red je da se opet malo o njima brblja Anime
@Zoki: u da, admiral Akoiji je stvarno jak...kad se setim samo sha im je priredio na onom ostrvu XD, ali zato tu je sada Haki! Anime Nisam jos samo skontao sha treci admiral ima, ali ova dva do sada sho smo imali priliku u animi da vidimo su jaki ko zmajevi Smile