One Piece manga (Warning! Spoilers!)
Koliko sam skontao ona ide na onaj Reverie o kojem je Fujitora pricao. Ko zna, mozda dodje i baj baj za shichibukai sistem. Uh, toliko stvari, ne znam kojoj pre da se radujem Smile Btw, nigde u chapteru nije bilo one Carrot, imam osecaj da je nekako se zavukla i otisla sa Lufijem i ekipom Smile Na onaj jump sam umro od smeha, one dobre stare fore koje nismo videli sto godina Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Ja kontam da se sprema vip svadba i da su ovi iz Alabaste tamo pozvani.
Btw ne radujem se previše, jer kontam da Zora neće biti neko vreme, a OP nmg da zamislim bez njega XD
[Image: 2nr3vi0.gif]
Reply
Hehe, do kraja sam pogodio za Carrot Smile Bome, nisam najbolje pohvatao sta je ovo sa Dragonom na kraju, ali izgleda da se priprema zesci belaj Smile Plus, ona cigara kada pokazuje kraljeve na stranici 11 sto se okupljaju, je li to Krokodil?
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
meni ne liči na njega, već neki generični tiranin
Reply
Tačno se vidi da One Piece polako ulazi u svoje poznije dane, ako ništa bar je ušao u poslednju trećinu. Oda okuplja sve stare likove i opet ih vraća u priču. Sto posto će se svi negde kasnije sresti sa Luffy-jem i kompanijom nekako.

Za Dragonovo ostrvo, mislim da su ga sami uništili i napustili. Sumnjam da bi BB i co mogli da tek tako unište glavno uporište revolucionara. Ako ga je BB tako izdominirao, onda stvarno ne znam. Od Dragona očekujem da bude bar Yonko level.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
Prosto ne verujem da bi toliko dug build up Dragona se zavrsio na ovaj nacin. Jos ce tu biti zavrzlama sigurno. Verovatno su se uhvatili u neki kraci obracun, otislo celo ostrvo u klinac i odlozili fajtu za neku drugu priliku i lokaciju ili tako nesto. A ko zna, mozda je neki od komandanata Dragona napravio pizdariju, jer je Ivankov sam rekao da su grupa mangupa koje je tesko voditi cak i za Dragona. U svakom slucaju, neminovno je da jos jedan rat stize i verovatno dosta epic momenata Smile Bas se pitam da li ce raspustiti shichibukai sistem. Ako se to desi onda je pitanje gde ce koji shichibukai i sta ce oni uraditi. Onda ce Luffy zagarantovano da ima podrsku Boe Hankok i njenog ostrva, a verovatno i nekih drugih, tako da je vrlo moguce da ce ona finalna fajta da bude huge. No, zasad, poslednjih 15ak chaptera, sve i jedan su mi bruka zanimljivi.
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Sanji-u je konačno upala kašika u med, Charlotte je cutie (a valjda nije trap, to ne bi bilo kul onda)

dok Kaidou nije ni malo naivan, jer Kidd-a je uništio, a možda i ubio
Reply
Ove njegove promene raspolozenja dok pije su mi do sada bile najbolje. Liku dunulo da mu cela posada ima devil fruit i sada popizdeo i rasplakao se sto nece imati XD Izgleda da je Jack delom fisherman, sto bi bilo funny, merfolk koji ne moze da mrdne pod vodom XD Videli smo sta se desilo sa Apoo i Kidd, ostaje da vidimo sta je sa Basil Hawkins. Lik je mogao da predvidja sa kartama stvari, tako da mozda se izvukao, ko zna. Sto se tice Sanji i Charlotte, meni ona vise izgleda kao ona sa tri oka sto se jednom pojavila pred Big Mam.
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Dve stvari koje možemo zaključiti iz ovog chaptera - Kaido je nenormalno jak i Cipher Pol će biti veliki problem u budućnosti ako je BB pobegao od njih.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
Jbt od kako je krenuo Zou island, mislim da nije bio nijedan los chapter, ali nijedan. Sve i jedan kidaju i sve je zanimljivije i zanimljivije Smile Kakvi su ostalima utisci?
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 3 Guest(s)