ja isto mislim da je to nevazno.
kod koga ste vi kapitla sad? ja sam kod 462.
Threads: 416
Stigao sam do 190 ep anime je predobar. Postao mi je bolji od Naruta i Bleacha zajedno. Nami je ubedljivo najbolji ženski anime lik. Svi likovi su odlični jedino mi je Robin nekako čudna kao da nije za ovaj anime-uvek je ozbiljna. Baš sam malo pre pogledao na netu spisak ep do sada je bilo oko 20-30 filera i svi su dobri ni jednom se nisam smorio. Jedina negativna stvar je malo čudan crtež ali brzo se navikne na to i onda on postaje još jedna pozitivna stvar po kojoj se anime razlikuje od ostalih.
Preporuka svima!
Pitanje za sve vas koji OP duže pratite da li je kraj mange na vidiku?
Threads: 27
hm, moracu jednom pogledat taj anime, bio sam gledo prvih par epizoda i nije mi bas nes ali ipak nebi bio tak dug da nije dobar.
Threads: 12
Meni crtež daje poseban šmek serijalu. Eto recimo meni je Robin gotivnija od Nami i onda daje preko potrebnu ozbiljnost grupi. Mi (čitači aka obični smrtnici) ne znamo kada je kraj na vidiku, ali E. Oda zna. No, neko moje mišljenje da će trajati bar još nekoliko godina (3-4), mda ko zna možda se završi i mnogo ranije.
Threads: 6
Oda je pre početka mange imao u planu da ona ima 450 chaptera ali se zbog popularnosti to malo odužilo i on ubacuje novu radnju koju nije imao u planu...
Jedino što znam jeste da Luffy treba da se sretne sa ćalom do kraja.. Bar bi trebalo... Dok to ne vidimo neće kraj...
Napomena: Ne čitam mangu pa ako je ovo već bilo ne zamerite...