One Piece Igre
#21
Docaro si mi situaciju XD
In the sea without lees
Standeth the bird of Hermes
Eating his wings variable
And maketh himself yet full stable
When all his feathers be from him gone
He standeth still here as a stone
Here is now both white and red
And all so the stone to quicken the dead
All and some without fable
Both hard and soft and malleable
Understand now well and right
And thank you God of this sight
Reply
#22
(2012-10-03, 12:47)Johan Liebert Wrote: One Piece Pirate Warriors je trash od igre. Oni koji imaju PS3, predlazem vam da ne kupujete pare za tu igru. Ja nisam fan One Piece ali moja mladja sestra umire za ovim animeom, i veoma je razocarana sa igrom. Grafika je dobra, story mode je veoma kratak, borbe su dosadne, igre ja za tesku decurliju, tako da bih vam predlozio igru DEAD OR ALIVE 5 - veoma jaka igra.

to je zapravo i za očekivati. Vidi se da taj one piece nije ništa drugo nego klon dinasty warriora i sličnih igara. Ne znam kako se zove takav žanr, ali ono... Ima hrpa takvih igara, kao sada Warrior orochi ili Fist of north star. Sve to uključuje kratku kampanju jer se očekuje od igrača da će sto puta prelaziti iste levele da bi nadogradili likove do maksimuma. Borbe brzo postanu monotone i repetitivne. Tako da je na kraju ipak za fanove kojima pašu takve igre...
[Image: harpy211.png]
Reply
#23
Koei igre su uvek win. Igre su hack'n'slash. Ides i koljes/bijes neprijatelje. Kome je to smor, onda nije zanr za njega. Fist of the North Star je odlicna igra i jedna od najboljih u svom zanru. Isto vazi i za Dynasty Warriors 7 i Warriors Orochi 3. Stariji DW naslovi su bili hit or miss, ali su sedmicu bas unapredili i ubacili mnogo dobar story mode.

Isto verovatno vazi i za Kaizoku Musou. Volis Beat'em'up? Svidece ti se. Ne volis Beat'em'up? Sto igras? To bi bilo kao da sad neko ko ne voli point&click RPG igre kaze da je Diablo najveca fekalija.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#24
Fist of North Star je dobra igra i volim nekada da je uzmem i da se opustim. Imate onu igru Asura Wrath koja je fenomenalna igra sa ocaravajucum boss battle scenama.
Reply
#25
(2012-10-04, 10:08)Johan Liebert Wrote: Fist of North Star je dobra igra i volim nekada da je uzmem i da se opustim. Imate onu igru Asura Wrath koja je fenomenalna igra sa ocaravajucum boss battle scenama.

Asura Wrath... jel to ona igra gde je jedan od ''bossova'' veci od planete zemlje, i gde iz svemira pokusava da te ubije palcem?
Ne kači se sa psihopatom, ubiću te lopatom!
Reply
#26
StrayKer: Aahh bas si me lepo nasmejao! Jeste to je ta igra, veoma epic scena.
Reply
#27
one piece : pirate warriors 3
Reply
#28
Ti si izgleda riješio da do kraja godine nabiješ četveroznamenkast broj postova XD
Reply
#29
Lelouch, super je što si aktivan i sve to, ali meni samo nije jasno zašto bumpuješ threadove od pre 3+ godina.. Big Grin
Reply
#30
Dobar je One Piece PW3. Nego, sad izlazi i ovaj Burning Blood. To će biti piiiiiiiii. Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)