Najjaci, Najsmesniji, Naj anything negativci ^^
Nece se menjati tema, ostaju negativci, niko vam ne trazi da ubacujete good guys Toungue
Donflamingo je definitivno misteriozan lik kad se radi o njegovoj jacini, dosta je upetljan u vladu i njena posla za razliku od drugih shichibukaija, svakako ce biti njega jos u buducnosti....
@Paja: Meni je Marshal D Teach takodje zanimljiv lik, pogotovo njegova ekipa, mnogo mi je dobar onaj strelac, prvi put kad sam ga ugledao, kad skine onog galeba sa ihahaj sam pomislio, ovaj ce garant sa Usopom na megdan Smile Onaj lik na konju za koje se ne zna ko slabije i bolesnije izgleda, dal on, dal konj je takodje Shega, jedini tu mi nije nesto onaj wrestler, ostali su opaljeni Smile

@Lambo: Shreder je tatamata Anime
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Meni je od Blackbeardovih pirata jedino zanimljiv Lafitte.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
(2010-07-28, 20:59)vele Wrote: To je filler epizoda. Kao neki uvod u ovaj novi film. Nisam gledao tu epizodu. Preskocio sam je. Pa cu film da pogledam kad budem imao vremena.

Shiki (Golden Lion) je ubacen samo zbog filma,a pominje se samo u Impel Down-u zato jer je jedini pobegao iz istog.
On nema apsolutno nikakve veze sa serijalom.
[Image: onepiecey.jpg]
Reply
Shiki nije filler lik pogledajte malo bolje chapter 565, chapter 0 Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
(2010-08-03, 18:34)vele Wrote: Meni je od Blackbeardovih pirata jedino zanimljiv Lafitte.

Oh, this, this.
Ostali su mi dosadni. (iz Blackbeard Pirates)
[Image: 2.png]
Reply
Chapter je valjda i napravljen samo za potrebe filma. Mnogo su buke i frke digli oko ovoga. Oda ucestvuje u pravljenju svakog filma tako sto crta likove, a za ovaj film je cak i chapter nacrtao. Nece on imati apsolutno nikakve veze dalje u radnji. At least I think.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
(2010-07-28, 20:59)vele Wrote: To je filler epizoda. Kao neki uvod u ovaj novi film. Nisam gledao tu epizodu. Preskocio sam je. Pa cu film da pogledam kad budem imao vremena.

(2010-08-03, 20:46)vele Wrote: Chapter je valjda i napravljen samo za potrebe filma. Mnogo su buke i frke digli oko ovoga. Oda ucestvuje u pravljenju svakog filma tako sto crta likove, a za ovaj film je cak i chapter nacrtao. Nece on imati apsolutno nikakve veze dalje u radnji. At least I think.

pa to su vec pomenuli da je taj chapter napravljen za potrebe filma da bi se bolje docarao Golden Lion.
[Image: onepiecey.jpg]
Reply
Wink 
Najbolji negativci su Rob luci (djubre do kraja),kaku,Geko Moria,Eneru (piiiiiiiii lik),XD
Reply
Zna se ko je najbolji i najjači negativac:

http://www.youtube.com/watch?v=xnayvYG_KUo
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
Razumem da je po tebi najbolji, ali zašto misliš da je najjači?? Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)