One Piece manga (Warning! Spoilers!)
(2009-08-13, 00:57)carobnjak Wrote: Pa doduše reko je da će prvo da spasi Ace-a pa tek onda da traži drugove...
Ali zaista mi ne pada na pamet kako će da se okupe opet... Jeste da svi imaju Vivre Card ali treba preći pola okeana neki će morati i ceo onaj put koji su već zajedno prešli..
Bila bi fora da Luffy bude u nekoj neprilici sad kad se bude bija sa admiralima i vice-admiralima pa ovi se odjednom pojave i kao Luffy we are here to save your ass XD Big Grin

ja mislim da ce svi oni bit troduplo jaci kad se opet sretnu, jer recimo nami je bas se nasla na mjestu di onaj lik ima nekakvu cudnu moc nad vjetrom sto bi njoj dobro doslo, sigurno ce isto ispast i za ostale, recimo za brooka se vec vidi da je sletio na pravo mjesto XD, tak da sljedeci put kad se sretnu ce em biti jaci em ce imat masu ludih saveznika - recimo oni sta su zabrijali da je brook neki demon, e oni su doslovno ludi XD

moguce da ih je onaj mulac namjerno poslao na ta mjesta da ojacaju, dalo se naslutit kad je sapno nes onom starom vice capainu ...
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
(2009-08-13, 01:11)Frog_Hermit Wrote: moguce da ih je onaj mulac namjerno poslao na ta mjesta da ojacaju, dalo se naslutit kad je sapno nes onom starom vice capainu ...

Da i ja sam to isprva pomislio kad sam video tu scenu.. Mislim nisam baš to isto što i ti nešto slično možda.. Plus Kuma poznaje Dragon-a ima malo smilsla...
[Image: eamo2s.gif]
Reply
Samo me interesuje kako ce Sanji da ojaca u celoj situaciji XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
(2009-08-13, 10:27)Eleran Wrote: Samo me interesuje kako ce Sanji da ojaca u celoj situaciji XD

ma njegovi level up -ovi su mi krajnje debilni i ni ne ocekujem nis dobro od njega, i ful mi je drago sta je pao bas na onaj otok XD XD

a cijela ona situacija u zatvoru mi je takoder bila odlicna, ono cijelo vrijeme taj zatvor izgledo ko najgore mjesto na svijetu i onda na kraju ispadne da izmedu 5te i 6te razine ima ogroman prostor di se oni koji su uspjeli to nac zaj*bavaju XD, bas bolesno, i ona situacija kad luffy ozdravi i krene s onom glavom i cijelom ekipom se opet probijat do acea pa bude ona scena kad hanibal nemoze vjerovat koji k... se desava i odkud najednom toliko njih i na 5toj razini i na drugoj XD XD XD

bas je bolesno to napravljeno, tak je to kad luffyja pustis da se negdje 'usulja' XD XD, i cijelo vrijeme oni tam spominju kak je to prvi put da je nego uspijo se usuljat u taj zatvor i onda na kraju 200 i nes pirata pobjeglo, s tim da je i crocodile jedan od njih XD XD
Reply
He he ono sto mi je najneobicnije jeste ekipa koja se sastavila kao tim...pitam se koliko ce oni imati udela u ovom bolesnom tabanju koje se odigrava trenutno Smile
Reply
A tu će svako na svoju ruku da radi.. Sve u svemu očekujem da Luffy-u skoči bounty na jedno 500000000 ako MarineHQ preživi ovaj okršaj.. Smile
Reply
(2009-08-14, 01:07)carobnjak Wrote: A tu će svako na svoju ruku da radi.. Sve u svemu očekujem da Luffy-u skoči bounty na jedno 500000000 ako MarineHQ preživi ovaj okršaj.. Smile

ma trebalo bi bit bar duplo jer em je potrgo onog 'rojal' lika em je onda uspio izbjec smrt em je uspio se usuljat u zatvor i probit se opet vas s vise od 200 zatorenika, jbt di god on dode citav kaos se stvori XD, a i ko zna sta ce jos sad napravit ali mogu se kladit da ce razvalit bar jednog od admirala ili schibukaija jer sad mu je vrijeme da uspije haki u borbi iskoristit...
Reply
Sigurno će biti jedan od najtraženijih pirata ako HQ preživi ovaj okršaj... Možda bi mogao da ispraši Don Flaminga ili Kumu, krajnje je vreme i da on dobije od nekoga po nosu.. Ispade da je on najjači lik do sada koga smo videli...
Reply
Vidim svi smo se vec dogovorili da HQ prezivi ovaj okrsaj XD
@Carobnjak: Kuma je stvarno jak...znaci nema nijedna sposobnost da mu nije prejaka...pogotovo ona fora kad je izvukao svu mogucu iscrpljenost i bol iz Luffija...zamisli to...uzmes boris se 2 dana i onda ti dodje Kuma sa svojom sapicom woop i kao nov Big Grin

Mislim da nijednu bitku necu toliko iscekivati kao sto iscekujem ponovni okrsaj Zoroa i HawkEye-a...znaci ako Hawk Eye ovde izgubi i dobije po tintari od nekog pirata bicu jako razocaran Sad
Reply
Veće je viđen okršaj HawkEye i Diamond Jozu-a... Osim ako naprasno ne nauči kako da seče dijamante Mihawk je naj.....o Big Grin
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)