One Piece Filmovi
Nedavno sam odgledal sve One Piece filmove, te moram reci da je veliki dio njih odlican!!
Naruto i Bleach se mogu samo sakrit..
Takodjer uskoro nam dolazi i novi film: One Piece Movie 10: Strong World

One Piece Movie 1
-7/10

One Piece Movie 2: Clockwork Island Adventure
-7/10

One Piece Movie 3: Chopper Kingdom of Strange Animal Island
-8/10

One Piece Movie 4: Dead End
-10/10
-ovaj mi je najbolji film, stvarno je super i svaki one piece fan bi ga morao pogledat

One Piece Movie 5: The Curse of the Sacred Sword
-9/10

One Piece Movie 6: Baron Omatsuri and the Secret Island
-8/10

One Piece Movie 7: Karakuri Castle`s Mecha Giant Soldier
-8/10

One Piece Movie 8: Episode of Arabasta, The Desert Princess and the Pirates
-8/10

One Piece Movie 9: Episode of Chopper Plus - Bloom in the Winter, Miracle Sakura

-9/10
-ovaj isto predobar, drugacije napravljen drum island arc
[Image: sig.php]
Reply
Meni se nikako nije dalo da krenem gledati ove filmove, ali sad cu definitivno morati da bacim pogled Wink
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Legendarni su svi Smile Slažem se da je One Piece Movie 4: Dead End najbolji ali mi se čini da će ovaj najnoviji biti bolji... bleach filmove nisam gledao ali nijedan Naruto nije ni prići...
[Image: eamo2s.gif]
Reply
Pogledao sma većinu, nisam hteo da gledam one što su prepričane stvari koje su bile samo sa novim likovima i sposobnostima, a to su ako se nevaram zadnja 2-3. Ove što sam pogledao su svi OK.
Reply
ja nisam pogledao ni jedan film ali svakako planiram, dok sam bio pod utiskom naruta gledao sam sve filmove u nadi da ce biti bolji od epizoda, ali ovde toga nema, ovde su epizode predobre tako da nisam ni pomislio na filmove..ali kao sto rekoh pogledacu za koji dan XD
[Image: Like_Student__Like_Master_by_colorxmexeden.jpg] Words Lie. Your Face Doesn't
Reply
http://www.animenewsnetwork.com/news/200...ng-weekend

brojke govore same za sebe...Amusing Anime
Reply
Jedva čekam da izađe dvd Smile
Reply
Idi bre, potukao je i Harry-ja Big Grin
[Image: eamo2s.gif]
Reply
gledo sam prvi film juce i bezveze je, cak ni ne traje ko film nego 50min, ono nije da je los, ok je Anime
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
Prva 2-3 filma su po 40 min a tek posle kreću filmovi od 80-90 koji imaju mnogo veću produkciju od epizoda. Ovo mu dođe više kao neki speciali nego filmovi.
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)