Stripovi
V kao Vendeta, Nadziraci i Liga Izuzetnih Dzentlmena, Beli put je izdao kao cele stripove od pocetka do kraja?
[Image: slika.jpg]
Reply
Vendeta i Nadzirači da. Liga je još uvek ongoing stip u Americi.
Reply
Konacno sam i ja , nakon 18 godina procitao prvi strip, tj. procitao sam 6,7 komada sad na moru , Dylan Dog je u pitanju..Desilo se tako sto je to pomeneo moj drugar i onda u trenucima smor atmosfere na plazi krenuo sam da citam i svidelo mi se , dosta podseca na Supernatural.
Reply
Mnoogo volim stripove!!! Zbog njih sam i naučila da čitam! Imala sam pet, šest godina i naravno da sam počela sa štrumfovima, Mikijevim zabavnikom, Hogarom, pa sam prešla na Modesti Blejz, Dilana Doga.... Skoro sam čitavo detinjstvo provela u jednoj sobi gde mi se nalaze isključivo stripovi. To mi je bilo utočište! Ne bih ni za šta menjala taj period. Iz te iste literature sam saznala, naučila mnogo o ljudima i o svetu, nego u školi. Bez sve šale! Sendmen mi je jedan od omiljenih stripova. Korto Malteze je car!
Reply
Quote:20 Century Fox je odrešio kesu za ekranizaciju Deadpool-a, sa sve Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi. Film će imati R rejting, što znači da će sadržaj stripa biti ispoštovan.
Ako je to zapravo tako, onda možemo komotno da očekujemo jednu autentičnu crnu komediju, puno besmislenog nasilja, koja će konstatno težiti da probija četvrti zid i sprda se na svoj račun, kao i samog superhero žanra.
Ako sve bude ok, film će se 2016. pojaviti u bioskopima.
Reply
volim citat marvel i dc stripove ,alan ford ,dylan dog ,the walking dead
Reply
Čitam previše toga trenutno...Od Stormwatch Team Achilles do Hellboy do American Flagg.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)