2008-02-04, 18:18
alex83 Wrote:Imam ali nisam gledaoNemoj se muciti .....odgledacunema se vremena, mogu pogledati prvih 5-10 ep pa ti javiti za 2-3 dana. Mada je to samo uvod.

Gundam...
|
2008-02-04, 18:18
alex83 Wrote:Imam ali nisam gledaoNemoj se muciti .....odgledacu ![]() ![]()
2008-02-05, 12:37
Ocekujem da bude dobar film ali pitam se ko bi mogao da im bude potencijalni protivnik u Destiny su zemaljske snage skroz unistene...
2008-02-05, 13:20
Možda dođu vanzemaljci, sećaš se u SEED-u onog ogromnog fosila sa druge planete, ko zna možda nastane novi serijal, a možda budu neki pobunjenici ili tako nešto pa ih unište za sat vremena. Jako mi čudno što je Kira u ZAFT-u. Kontam da je SEED najpopularniji Gundam čim su mu pravili Desteny a sad i ovaj film.
2008-02-05, 13:59
Moguce da su neki pobunjenici,ako su sad svi u ZAFT-u,mada mozda se zemlja ponovo usprotivila...ko zna,uglavnom bice to dobar film.
A da poceo sam da gledam Turn A Gundam,i mogu reci da je ono naruznije nacrtan Gundam,
2008-02-07, 19:17
I mene je iznenadilo kad sam video da ce Kira biti u ZAFTU pored silne golgote koju je prosao Arthurn u Destiny, e da jos jedna novost Lacus ce biti ( ne znam tacan naziv ) glavna za okruglim stolom kod kordinatora a pored nje ce takodje biti Izak i Diarka u tom krugu...
I to sto kazete jos uvek mogu da smisle neke potencijalne protivnike...navijam za marsovce ![]()
2008-02-07, 20:52
Sumnjam da ce biti ikakvih velikih protivnika, ipak ce to biti film (cca sat i pol) koji ce zavrsiti tu pricu.
2008-02-10, 00:20
Nadam se da vi ste sto se gledali Destiny da ste odgledali i onu dodatnu epizodu gde se na kraju Kira I Shin konacno upoznaju...
2008-02-10, 01:08
Antropos Wrote:Nadam se da vi ste sto se gledali Destiny da ste odgledali i onu dodatnu epizodu gde se na kraju Kira I Shin konacno upoznaju... Koju dodatnu ep, 51? Ili je to neka OVA, jel traje 5 min kao ona ep posle SEED-a šta se dešava ili ide normalno 20 min?
2008-02-10, 03:53
Epizoda je 95 % identicna kao i zadnja u Destiny sa nekim dodatnim ubacenim scenama, kao npr kada Kira ide da ubije onog glavnog sa pistoljem u zadnjoj epizodi on je sam, medjutim u toj dodatnoj Arthurn se nalazi iza njega i jos neke sitnice...epizoda ne traje nesto puno duze od originalne...
2008-02-10, 10:57
Antropos Wrote:Nadam se da vi ste sto se gledali Destiny da ste odgledali i onu dodatnu epizodu gde se na kraju Kira I Shin konacno upoznaju... Naravno, u biti imaju dvije, ali kraj je slican. @alex83, jedna je OVA (u njima ima par izmjena, kao sto je Antropos napisao) mi se cini, druga je kao zadnja epizoda sa dodatnih 5 min. |
« Next Oldest | Next Newest »
|