Kojoj grupi/posadi bi ste se pridružili??
http://onepiece.wikia.com/wiki/Yonkou

Sto nemas u vuglu potrazi na guglu. XD Prikazani su im cak i likovi (delimicno). Mora da su ultra jaki likovi.
Da ne treba mozda staviti 'spoilers' na ovu temu? Da se malo otvorimo.

Shanksova posada je cool, posebno Ben Beckman i Usoppov matori.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
Koliko se secam spominjali su nekoj epizodi da je se Shanks sukobljavao sa jednim od imperatora u vreme dok je Luffy jurcao po zatvoru sa ekipom..ali kakve to ima veze sa ovom temom Toungue
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Baroque Works, zbog Crocodile-a naravno
Reply
Haha Croc je absolutno badass. Big Grin Love him *_* Mada ne znam da li mu se posada zove bas Baroque Works.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
Ja bi se pridružila Red Hairs-ima i Shanksu.. Samo sam primjetila da kod njih baš i nema žena, neznam zašto..
Al kod njih je bar uvijek zabavno i uvijek se nešto slavi.. Shanks je jedna od rijetkih stvari koje zamjeram Odi (to što ga još nije pojasnio i rijetko kad ga nacrta) Dodgy
Reply
Očekujem da ćemo uskoro posle sledećih arcova više viđati Shanksa, ako čitaš mangu mislim da znaš u kom delu su sada Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
naravno da čitam Anime i ja isto mislim da bi sad trebao češće biti, vrijeme je Big Grin
Reply
@vele

ne znamo kako mu se zvala posada, ali njegova organizacija jeste Baroque Works
Reply
Baroque Works nije posada nego organizacija jer su oni bili okupljeni od crocodaila kako bi on preuzeo alabastu

Inače bi se svakako pridružio hawkinsu,lik mi je presmješan s tim gatanjem
Reply
Njegovoj posadi najludji je. XD

[Image: Anchor_face_Buggy.PNG]

[Image: 9aaa3d0dedce91097f10ea19853a3a90_480.jpg]
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)