Beck - Mongolian Chop Squad
#1
[Image: 11636l.jpg]

Epizode: 26
Žanrovi: Muzički, drama, isečak iz života, komedija
Quote:Tanaka Yukio, better known by his nickname Koyuki is a 14 year old who feels disconnected from life in general. Through the act of saving a mismatched dog, he meets guitarist Minami Ryuusuke, and becomes involved in Ryuusuke's new band BECK. Koyuki's life starts to change as the band struggles towards fame.
Beck je muzički anime koji ima veze sa muzikom. O: Članovi benda zapravo nešto rade (umesto čurenja po školi) da bi ostvarili svoje snove. Zvuči neverovatno, zar ne? O:
Pesme koje izvode članovi Becka su uglavnom na engUReskom tako da će moći da ih gotive i oni koji ne vole wapansku muziku. U animeu je predstavljena komercijala i biznis te se može reći da kritikuje stanje u muzici (konkretno se odnosi na bend Belle Ame koji čini mala grupa uobraženih homoseksualaca).
Likovi su gotivni iako nema mnogo razvoja. Svi su drugačijeg karaktera i zato je zanimljiva hemija.
Ne bi škodilo da naprave nastavak, ali je i ovako solidno zaokružen.
Reply
#2
Super anime, meni je fino legao kad sam gledao Smile Preporuka za one koji vole takvu vrstu animea.
Šta čitati? Hm...možda: http://klub-knjige.blogspot.com/

Reply
#3
Slazem se, jedan od zanimljiivijih. Bilo bi lijepo kada bi napravili cijeli.
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
#4
Odgledao ga u cugu,jedno vreme sam se opako lozio na glavnu herojku Big Grin Kul anime i jedan od retkih u kojima engrish i nije tako losSmile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#5
(2011-09-20, 11:19)Perin Wrote: Super anime, meni je fino legao kad sam gledao Smile Preporuka za one koji vole takvu vrstu animea.

Ja sam u svakom slučaju pročitao mangu Smile
Šta čitati? Hm...možda: http://klub-knjige.blogspot.com/

Reply
#6
Beck sam gledao davno, mangu sam citao nesto skorije. Sad mi bas nesto doslo da bacim pogled opet, valjda sto nema vajde od pracenja ovih tekucih sezona, ali recimo vidim da nije preveden (iako je zapocet). Steta.
Reply
#7
Preveden je, samo treba poslati titlove.

Anime je bio okej. Fora je gledati muzički anime a da nije neko sra*e sa curicama koje pjevaju pop. Jedino što loše pjevaju i pričaju engleski. Japanci xd
Reply
#8
Dobar anime , likovi su dobri ,muzika je odlicna , a radnja je zakon.
Ocjena 9
Reply
#9
Ja sam na ovo naišla davno kad sam tražila nešto na ''fazon'' Nane. Meni je odličan anime i OST je vrhunski. Mada svakako treba mangu pročitati jer čisto sumnjam da će odraditi drugu sezonu.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)