Usop beskoristan ili ne?? [Spoiler]
i meni je usop skroz dosadan, ali ipak znaci on dosta posadi bar ja tako mislim.
cesto je ukazivao na neprijatelja koliko mi se cini, zna dobro da nisani i ako izgleda slab i uplasen dobijao je neke vazne borbe mislim ne moze se reci da nije od koristi, ali stojim iza toga da je dosadan Smile.
   [Image: 9aaa3d0dedce91097f10ea19853a3a90_480.jpg]
Reply
Ja ne mogu da zamislim One Piece bez Uspoa. Meni se on najvise dopao od svih likova. Zoro je bas jedan od likova kog uopste nisam zgotivio posto previse smara kad se izgubi. Like, okay, bilo je smesno sa Ryogom u Ranmi, ali ne treba forsirati likove koji se izgube u jednosmernoj ulici.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
morao je Oda nešto da mu prikači, jer bi bio (subjektivno mišljenje) savršen i bez većih mana
Reply
usop i chopper su mi najbolji i najjaci u OP

realno kad gledam likove svi su na neki nacin tulavi, luffy je jedan korak od obicnog retarda, zoro se previse gubi, sanji bu umro za svaku zensku..

svi ti likovi su mi nekako plitki, s druge strane usop i chopper su jedini s pravim ljudskim osobinama, boje se onoga cega se treba bojat, i ono sto im je cilj na ovom putovanju je jednostavno postat bolji i jaci nego sto su sad, jer znaju da su slabi

takoder njih dvoje su jedini koji su ono pravo hrabri u luffy posadi, jer kad ti ides u bitku ko sto ostali idu da razvale bez straha i plana, onda to nije hrabrost nego ludost, a kad te strah a odlucis to nesto napravit unatoc tome onda je to hrabrost

tako da su mi njih dvoje glas razuma u ovom animeu i bez njih nebi bio ni blizo kvaliteti kojoj je sad, takoder su njih dvoje dobar izvor humora u animeu sto je isto velika stvar za ovaj anime
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
meni su zoro i sanji omiljeni luffy isto i on mi je ok Smile.
a usop i ovaj chopper su mi skroz dosadni.
nekako ovi gore likovi su ozbiljniji jednostavno vise su cool ova dvojica su pravi retardi posebno usop. Smile
usop je po meni nekakav glumac kao boji se pa se ne boji pa nesto ni tamo ni ovamo skroz je nejasan i dosadan.
Reply
Choper je malo dete. Ako se ne varam ima ~10 godina. Tako na njega treba i gledati.
Reply
Chopper ima 15 godina, ne 10. on jeste naivan, ali je gotivan (manje-više)
Reply
Skroz bzvz tema, svi clanovi posade su podjednako dobri, ne bi mogao da zamislim anime bez ijednog od njih...
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
ja bih mogao da gledam anime bez Chopper-a i one sa plavom kosom ne mogu sad da se setim kako se zove slabo pamtim imena.
vazno je da su tu luffy,zoro i sanji XD.
Reply
Ni jedna riba u posadi nema plavu kosu XD
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)