Threads: 60
Ja ne mogu da zamislim One Piece bez Uspoa. Meni se on najvise dopao od svih likova. Zoro je bas jedan od likova kog uopste nisam zgotivio posto previse smara kad se izgubi. Like, okay, bilo je smesno sa Ryogom u Ranmi, ali ne treba forsirati likove koji se izgube u jednosmernoj ulici.
Threads: 12
morao je Oda nešto da mu prikači, jer bi bio (subjektivno mišljenje) savršen i bez većih mana
Threads: 27
usop i chopper su mi najbolji i najjaci u OP
realno kad gledam likove svi su na neki nacin tulavi, luffy je jedan korak od obicnog retarda, zoro se previse gubi, sanji bu umro za svaku zensku..
svi ti likovi su mi nekako plitki, s druge strane usop i chopper su jedini s pravim ljudskim osobinama, boje se onoga cega se treba bojat, i ono sto im je cilj na ovom putovanju je jednostavno postat bolji i jaci nego sto su sad, jer znaju da su slabi
takoder njih dvoje su jedini koji su ono pravo hrabri u luffy posadi, jer kad ti ides u bitku ko sto ostali idu da razvale bez straha i plana, onda to nije hrabrost nego ludost, a kad te strah a odlucis to nesto napravit unatoc tome onda je to hrabrost
tako da su mi njih dvoje glas razuma u ovom animeu i bez njih nebi bio ni blizo kvaliteti kojoj je sad, takoder su njih dvoje dobar izvor humora u animeu sto je isto velika stvar za ovaj anime
Threads: 416
Choper je malo dete. Ako se ne varam ima ~10 godina. Tako na njega treba i gledati.
Threads: 12
Chopper ima 15 godina, ne 10. on jeste naivan, ali je gotivan (manje-više)
Threads: 58
Skroz bzvz tema, svi clanovi posade su podjednako dobri, ne bi mogao da zamislim anime bez ijednog od njih...