Usop beskoristan ili ne?? [Spoiler]
Zašto niki misle da je Usop beskoristan?? Jeste kukavica, ali i Nami i Choper su, čak i Brook po nekad. Sprijateljio se sa džinovima koji su pomogli posadi da nastave putovanje u Little Garde-u, sa choperom se borio protiv Mr 4 i Miss Merry Christmas zajedno sa Choperom koga je tek upoznao i još nisu imali vremena da se uigraju sa međusobnim sposobnostima. Krokodil je rekao da su njih dvoje jači od trećeg para, ali da imaju neke druge nedostatke pa su zato niži broj. Mogu da nastavim ali oni koji su gledali bi trebalo da znaju.

E da i on je bez prigovora zapalio zastavu World Government-a. Nešto što se smatra direktnom izjavom rata.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Usopp je zapalio zastavu dok je skrivao sopstvenu facu. Imho, Usopp kao Usopp je beskoristan. Stavise, iritantan je. Kad je pod pseudonimom Sogekinga i kad mu malo porastu balls, onda je gledljiv i cak dopadljiv. A inace, ovako, bez Sogekinga, uzasan je.

Sad, zasto? Well, zato sto je, imho dosadan. Razumem da je on tu kao comic relief character najvise, i moram reci da dobro upada u tandem zajedno sa Chopperom, ali i Chopper & Luffy, iako su smesni most of the time imaju svoje ozbiljne momente koji te nateraju da ih zavolis. Usopp to nema. Usopp jednostavno nije pokazao ni truncicu neke ljudske [da ne kazem muske] hrabrosti. Mene to iritira.
[Image: 2.png]
Reply
Uspo je izazvao Lufyia na borbu za Mery go... Stvarno neznam o čemu pričaš kad kažeš da nema ni jednu scenu hrabrosti, to skrivanje je zavaralo samo Lufya i Chopera. Čak i ako se skrivao, bili su okruženi marincima i CP9 agentima, nije kad da je mogao da pobegne negde ili da se sakrije
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Da, najmanje koristi ima u celoj posadi.
Reply
Najmanje koristi je OK, ali ne i da nema nikakvu svrhu, ništa nije uradio ili da je beskoristan

Reply
Šta je onda po tebi on to uradio što već nije mogao neki drugi lik da uradi? Kao što je rečeno na drugoj temi, od njega nema nikakve koristi, postao je kao ljudi u DBZ posle Nameka.
Reply
Enies Loby je jedini koji je u tom trenutku mogao da spasi Robin. Imao je odličan trenutak u Arlong parku kada je prvi put dobio hrabrosti da se bori i uspeo je da pobedi.

Reply
meni je bio iritantan od samog početka, naravno Oda mu je davao neke "funkcije" jer bi u suprotnom morao da ga izbaci. u Water7 arku sam bio srećan što odlazi, a izbedačio kada se vratio. posle njega ide Brook (tu me i njegov glas nervira, prokleti Učimijada) i sve ga više ima u ostalim naslovima. Sanji je bio ok, ali ovo obilato krvarenje iz nosa je srozalo lika do dna

jedino je Zoro bio kul od početka pa sve do sada
Reply
(2012-01-07, 18:26)Dream Omen Wrote: Uspo je izazvao Lufyia na borbu za Mery go... Stvarno neznam o čemu pričaš kad kažeš da nema ni jednu scenu hrabrosti, to skrivanje je zavaralo samo Lufya i Chopera. Čak i ako se skrivao, bili su okruženi marincima i CP9 agentima, nije kad da je mogao da pobegne negde ili da se sakrije

Sogeking nije Usopp, to je Usoppov alter ego. Sto je on i pokazao u borbi sa Peronom, kad je "pricao" sa Sogekingom. Znaci, Sogeking je samo jedna mentalna barijera koja blokira Usoppovu beskorisnost i kukavicluk.

Zato, dok na sebi ima masku Sogekinga, ne moze se reci da je to Usopp, iako fizicki jeste, nije mentalno. Ne pricam ja o tome da su svi pali na njegovu foru, pricam o sindromu dvostruke licnosti.

(2012-01-07, 19:49)Roronoa Zoro Wrote: meni je bio iritantan od samog početka, naravno Oda mu je davao neke "funkcije" jer bi u suprotnom morao da ga izbaci. u Water7 arku sam bio srećan što odlazi, a izbedačio kada se vratio. posle njega ide Brook (tu me i njegov glas nervira, prokleti Učimijada) i sve ga više ima u ostalim naslovima. Sanji je bio ok, ali ovo obilato krvarenje iz nosa je srozalo lika do dna

jedino je Zoro bio kul od početka pa sve do sada

E da znas da se slazem 100%, u vezi svega sto si napisao. Meni je takodje Usopp daleko najiritantniji OP lik, a posle njega by far Brook. Takodje delim misljenje i o Sanjiju, ovo krvarenje [posebno infuzija zbog istog u novom arcu] je za oskara gluposti.

Jedino je Zoro, kao sto ti rece, bio kul i ostao dosledan.
[Image: 2.png]
Reply
(2012-01-07, 19:58)AlanViBritannia Wrote:
(2012-01-07, 18:26)Dream Omen Wrote: Uspo je izazvao Lufyia na borbu za Mery go... Stvarno neznam o čemu pričaš kad kažeš da nema ni jednu scenu hrabrosti, to skrivanje je zavaralo samo Lufya i Chopera. Čak i ako se skrivao, bili su okruženi marincima i CP9 agentima, nije kad da je mogao da pobegne negde ili da se sakrije

Sogeking nije Usopp, to je Usoppov alter ego. Sto je on i pokazao u borbi sa Peronom, kad je "pricao" sa Sogekingom. Znaci, Sogeking je samo jedna mentalna barijera koja blokira Usoppovu beskorisnost i kukavicluk.

Zato, dok na sebi ima masku Sogekinga, ne moze se reci da je to Usopp, iako fizicki jeste, nije mentalno. Ne pricam ja o tome da su svi pali na njegovu foru, pricam o sindromu dvostruke licnosti.

Ovo nije Sogeking...

http://www.youtube.com/watch?v=Nfpr2X72d...re=related

Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)