Novi svet(SPOILERS)
#1
Dve godine su prošle, videli smo neke super sposobnosti Strawhatsa, jednu glupu "sposobnost"(Sanji's nosebleed). Novi čapter otkriva ko je zamenio Garpa Thumbs up! Džinbei je novi član skoro sigurno je...
Nego kontam, "dok još ima vremena", malo nagađanja o ostalim likovima nije na odmet.
Ponuda marinaca Bagiju, Morijina sudbina. Garp, Sengoku, Kobi, Donflamingo, Blackbeard, Mihawk, Šanks, Big Mom, Supernove... Cela ta galerija likova.
Koliko su napredovali? Gde su?
Savezništa, novi članovi drugih posada...
Kontate već. Raspalite.
對酒當歌,人生幾何? 譬如朝露,去日苦多。 慨當以慷,憂思難忘。
何以解憂?唯有杜康。 青青子衿,悠悠我心。 但為君故,沈吟至今。
呦呦鹿鳴,食野之蘋。 我有嘉賓,鼓瑟吹笙。 明明如月,何時可掇?
憂從中來,不可斷絕。 越陌度阡,枉用相存。 契闊談宴,心念舊恩。
月明星稀,烏鵲南飛, 繞樹三匝,何枝可依? 山不厭高,海不厭深。
周公吐哺,天下歸心。
Reply
#2
Nice thread. Big Grin
Nesto sam razmisljao o ponudi koji je dobio Buggy od World Governmenta. Sve ukazuje da su mu ponudili da bude schichibukai, ali ja mislim da Oda nema to na umu. Mislim da su ga pozvali da pravi one minijaturne cannonball-e za Marince. XD Ne ozb, pomislite koliko je on dobar naucnik kad je uspeo da napravi one cannonball-e, mozda su ga cak i pozvali da bude Vagapunk-ov pomocnik.

Moria - dead. On je svoju ulogu odradio, a i pokazao je da nije dorastao New Worldu.

Garp i Sengoku negde ispijaju pivo i igraju sah. XD

Kobi - Postao kapetan, porastao, postao jaci.

Doflamingo - Kulira negde na nekim tropskim ostrvima.

Blackbeard - Za njega vec znamo da hara po New Worldu, sad je supa jak lik. Iako je negativac cini mi se da on i nije toliko los, u smislu da nije podmukao i kad dodje do fajta izmedju Lufija i njega da ce sve biti fair and square. Cak mislim da ce ubiti nekoga od svoje posade kad se umesa u borbu.

Mihawk - Kulira sa Peronom na svom creepy ostrvu gorila. Ver II - Zoro ga je ubio.

Shanks - On je lik koji je konstantno tuda negde, ali nikad nije imao vecu ulogu u prici, u smislu da je prisutan u arcu vise od 2 epizode.

Big Mom - Don't give a fuck about it, is going to get it's ass kicked by Strawhats.

Supernove - Jedna velika misterija, ja sam davno, jos kad su se pojavili, predvideo da ce oni igrati veliku ulogu u New Worldu, vecina ce verovatno na Lufijevoj strani. Moguce je da se neki od njih sad sa Yonko-ima.

[Image: 317bpjd.png]
Reply
#3
Ono što znamo i što možemo da predpostavimo, mislim da Jimbei neće biti direktno u Straw Heatsima već da će postati nešto kao Marco što je bio kod Whitebearda, bar se nadam da će biti tako. Jer nam je sada potvrđeno ono što sam mislio još ranije da Jimbei ima svoju posadu, Sun Pirates. Jedva čekam da vidimo kakvi su oni Smile Očekujem da će Straw Heatsi da pobede Big Mamu i da će je zameniti kao jedni od tih četiri lika. Očekujem da će Luffy svesno ili nesvesno dobiti teritoriju, kao što izgleda da je dobio Fishmen ostrvo. Supernove su aktvini. Već smo čuli da je Kid potpovio nekoliko Big Maminih brodova i da im pravi probleme.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#4
Nah, mislim da je prerano da Luffy postane Yonko. Treba jos vremena da prodje. Ovo sad sa Big Mamom ce samo da bude trenutni konflikt, a do obracuna ce doci tek kasnije.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#5
jeste da deluje previše rano, ali OP se previše odužio (bar po meni) i mislim da će Oda uskoro (ako nije već) da ubaci iz druge u petu brzinu (fast shifting kao ID-u). ne sumnjam da će Luffy da uništi veliku mamu, mda o5 i ona ima prejake da kažem saradnike.
supernove su tu i dokazuju to i gledaćemo mi njih još
bb samo želi moć i biće poslednji boss na Raftel ostrvu
Mihawk je živ
Reply
#6
I ja mislim da je Mihawk živ, čak iako ga je Zoro pobedio, neverujem da ga je ubio. Ni Mihawk nije njega ubio kad su se borili prvi put. Bezobzira što znamo zašto to nije uradio, mislim da bi Zoro vratio taj dug.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#7
nije ga ni pobedio, jer da jeste Zoro bi napustio SH, jer znamo zašto je on tu.
Reply
#8
Mene trenutno zanima Vegapunk, Aokiji, Smoker, ona devojka koja je sad kapetan, a bila je sa Smokerom pre. Zanima me kako Phoenix Marco odrzava Whitebeard familiju... Hm... Ko jos... Gecko Moria takodje, njegova sudbina. I naravno, Revolutionary army & cale od Lufija.

Yeah, that's it, za ove ostale mi se manje vise fucka, pogotovo za onog sa velikim celom i onog klinca koji je zavetovao da ce da postane najjaci marinac. I smatram da Shanks ne moze nista zanimljivo da uradi, on samo tako... postoji tu. Ne moze da napravi neki preokret.
[Image: 2.png]
Reply
#9
Helmepo i Kobi još dva smarača i višak invertara
Reply
#10
Imam neki filing da ja Big Mama u biti majka one kapetanice koju su Straw Hatsi spasili na Thriller Barku i da ce im ova oprostiti Toungue.
Treba cekat i vidjet sto ce se dalje dogadjat, ali iduci ce biti zanimljiv sa Smokerom, mada on vise Luffy-u nije prijetnja osim ako nije ojacao.
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)