Straw Hat pirati [Manga spojleri!]
Otvorio sam ovu temu kao mesto gde bismo mogli generalno da diskutujemo od Straw Hatsima i o njihovim sposobnostima.

Imam par pitanja, pa da bih izbegao otvaranje više tema, postaviću ih ovde. Big Grin

1. Poredak članova po snazi
Znamo da su Luffy, Zoro i Sanji (monster trio) najjači članovi posade. Luffy je očigledno najjači, dok bih za Zoro-a i Sanji-ja rekao da su tu negde, možda je Zoro malčice jači (kao i uvek).
E sad kako biste poređali ostale članove? Ja bih rekao da su posle Monster Trio-a najjači Franky, Chopper i Robin (ovim redom). Za ostale nisam siguran.

2. Koji članovi (osim monster tria) mogu da pobede Pacifistu 1 na 1?
Prilično sam siguran da bi to mogli da urade Franky i Chopper.

3. Da li postoji mogućnost da [spoiler]još neko osim M3 poseduje Haki?[/spoiler]

4. Ko bi mogao biti deseti član posade? Aokiji, Jinbe, Kinemon ili neko drugi?
[Image: 317bpjd.png]
Reply
jedva cekam da se pridruzim ovim raspravama....odavde znam samo dva lika za sada Sad
[Image: 33z5xsi.png]
Reply
1. pa Oda je namermo zbudžio Lufija i previše u poslednje vreme, jer je između njega i Zoroa bila mala razlika. Sanđi je jak, ali ipak je dosta slabiji

Franki, Bruk, Robin, Čoper, Usop i Nami

2. ne bih znao i bri ga me

3. kao i drugo pitanje

4. Aokiđi, ovi drugi su smešni
Reply
Daj napisi da li se gleda do anime-a ili mange, da se ne spojla Big Grin.
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
Pišite i o mangi samo stavite spojler tag. Big Grin
Reply
Imam osecaj da ce ova tema biti spoiler teski, neko ce se izlanuti kad tad...PASS! Big Grin
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
zato ja bezim odavde,,nesto je bolje ne znati Big Grin
dobro je sada dok ste se zadrzali na imenima..kada krenu opisi koga cega..ne zelim da vidim Big Grin XD
[Image: 33z5xsi.png]
Reply
A u K. Koji me je K terao da čitam prvi post XD Sada znam ko će od marinaca prebeću kod Lufija Whistling
Reply
blago tebi ako znaš, ja što pratim pa nemam prestavu
Reply
I ja se često pogubim jer je veliki razmak između chaptera, a i Oda voli pomalo da ih pretrpava. Skoro uvek moram da čitam chapter po par puta.
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)