Pogledah sve
Jedina stvar što mi se ne sviđa je što se menja izgled likova iz sezonu u sezonu. Uglavnom je to boja kose (jbt na kraju je Takumi završio kao riđ) ali Kenta je skroz promenjen kasnije. Pola epizodnih likova nisam ni prepoznao dok im nisam čuo ime.
Takođe kasnije sezone se više fokurisaju na Keisuku, Takumi samo dođe i rutinski odradi pobedu. Ovo nisam očekivao. Ubedljivo najbolja sezona je 1. Ovo kasnije i Project D mi dođe više kao neki spin off. Sezona 1/2 su mi dosta realnije, pogotovo kako su likovi prikazani. Kakav šok kada se ispostavilo da je Natsuki neka vrsta prostitutke. Osim likova i trke su bolje urađene, sve je mračno put se jedva vidi, sve izgleda dosta strašnije (što i treba).
Nadam se da će se konačno reći svrha Projecta D i šta znači ono D na kraju. Nekako mi je sada nelogičan kraj, nekako mi naglo izgleda. OK sada će biti najbolji u Kantu ali šta je ostatkom Japana, zašto tu staju/ostaju... Jbg navika na shounen naslove
[spoiler]
![[Image: 486330_554418131240523_84460585_n.jpg]](https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/486330_554418131240523_84460585_n.jpg)
In an attempt to put some perspective on Project D's expedition, we created this map to help you understand the scope of the project. Before Ryousuke formed Project D, he was doing this "Fastest in Kantō Project" with his brother Keisuke. Kantō is a region which consists of seven prefectures: Gunma, Tochigi, Ibaraki, Saitama, Tokyo, Chiba, and Kanagawa. As of 2010, the population in Kantō region is 42.6 million, or about one third of the total population of Japan (!)
As you can see, Initial D First Stage and Second Stage took place inside Gunma prefecture with the exception of the last battle. The 86 vs 86 battle with Wataru in Shomaru took place in Saitama prefecture. In third Stage, we started to explore Tochigi prefecture as that's where Irohazaka (Emperor's home base) is.
Fourth Stage took place mainly in Tochigi and Saitama. The Purple Shadow's God Arm and God Foot races were in Ibaraki prefecture. And then now we are in Fifth Stage, starting races in Kanagawa prefecture. It is said that this prefecture will have "four line of defense." So far, we have only seen Team 246, what awaits Project D next?[/spoiler]