Initial D
buni me filmska trilogija koja se pominje i final stage
Reply
Koliko sam ja razumeo Final stage je kraj serije, imaće sigurno 12-24 ep. A filmska trilogija je rimejk od početka na fazon ovih Berserk filmova. Ali opet 3 filma su malo da pokriju bilo šta, da su najavilli kao kod Hellsinga 10 filmova pa još ajde.
Reply
Ja sam mislio da je finalni stage film....
Reply
Pitanje je koliko ce materijala ti filmovi obuhvatiti. Mada svakako ce se gledati.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
12-24 epizoda za jednu trku, haha. biće 5-6 i to ako rastegnu, ovako max 3 u OVA formatu. a koliko vidim filmovi će da rekapitulišu gradivo, što je ok po meni i gleda se obavezno
Reply
Kazes malo je materijala ostalo? Ne bi me onda cudilo ako prva dva filma budu repriza najbitnijih momenata, a treci film Final Stage.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
Mislio sam da će se do kraja trkati još jednom sa Keisukeom i svojim matorim. Mora glavni lik da bude najbolji a ne matori da ga otrese ko slinac XD
Reply
ovo je poslednja trka i posle nje se manga završava, zato sam i razočaran, jer je dosta stvari ostalo nedorečeno

heavy spoiler:

[spoiler]Takumi gubi trku, jer gubi kontrolu i okreće se[/spoiler]
Reply
piiiiiiiiiiiš mi, nije mi vrag dao mira dok nisam otvorio spoiler!!

Sad mi je žao XD
Reply
Koji me je ku*ac terao da otvaram spoiler. A i ti što stavljaš takve stvari u spojler... Reko piše u spojleru pobediće matorog...
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)