Berserk
#21
Je l' ima nekih novosti u vezi filmova, je l' će nastaviti?
Reply
#22
Nema, a s obzirom na kvalitet filmova i reakcije fanova, ko zna da li će se uopšte nastaviti. Mada, 4°C je u jednom intervjuu, čini mi se, pre izlaska trećeg filma, izrazio želju da nastavi sa filmovima. A možda se radi na nekom novom pristupu adaptiranja mange (iskreno se nadam).
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
#23
meni se iskreno ne dopadaju, ali filmovi imaju visoke ocene na MAL/AniDB-u
Reply
#24
(2014-02-16, 21:45)Roronoa Zoro Wrote: meni se iskreno ne dopadaju, ali filmovi imaju visoke ocene na MAL/AniDB-u


Ipak je to Berserk, neki samo zbog imena daju visoke ocene.
Reply
#25
Eleran: Hahah e to ono kad Gambino plati onom svom da siluje Gatsa?!
Haahah vrištao sam kada sam to video XD
Inače Manga strašno podseća na ''Igru Prestola'', nešto malo. XD
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#26
@Ashaman: Slazem se. I ja bih voleo da su ispratili sve od a do š, ali kontam da je tako nesto bilo moguce samo 80-ih, koje su poznate po zaista krvavim naslovima, punim sex-a, nasilja i sve sto jelte volimo u ovom naslovu Big Grin Sa danasnjim silnim cenzurama i sta sve ne, sudjen je na propast :/

Tesko da mogu da poredim ovo sa game of thrones iz mnogih razloga. Mada, sva sreca pa ameri nisu uzeli ovo u svoje ruke, prica bi bila macevalac i banda sokolova u Nju Jorku sa Will Smith-om i sta sve ne XD Pogledajte samo sta su uradili od Dragon Ball ili jos bolje od Priest, katastrofa XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#27
Sveukupno gledajući, kako sam primetio, utisci gledalaca variraju. Ja imam dosta loše mišljenje o ovoj trilogiji, tako da mi i nije neki bedak ako 4°C otkaže dalji rad na Berserku, najviše bih voleo da neki drugi studio preuzme adaptaciju. Mišljena fanova koje sam čitao na određenim forumima posvećenim Berserku su uglavnom negativna. Ne zna se koliko su filmovi zaradili na bioskopskim blagajnama i prodajom BD/DVD-ova, ali znam da su sva tri filma tokom prvih nedelja prikazivanja u bioskopima u Japanu bili na dnu po zaradi. Možda je već ionako ograničen budžet koji je studio imao na raspolaganju i slaba zarada uzrok zašto nema nikakvih novosti o novim filmovima, a možda je ipak i nešto drugo u pitanju, vreme će pokazati.

Elerane, zanimljivo je da su u ovim novim filmovima, koji su ionako veoma krnje adaptacije, baš eksploatisali seks i nasilje, i to na površan način a ne kako to Mijura ume umetnički da uradi i gde je sve u svrsi priče i likova.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
#28
@Pa to jeste ,ja sam prezadovoljan i sa Berserkom ,ovakvim kakav je ,kad bih nasao jos neki takav ,sad trenutno gledam AoT,a posle prelazim Ruroni Kenshin,rekao mi drugar da je isto neko makljanje,pa cemo da vidimo ...Ali manga je predobra ,sex,nasilje,perverzije,krv na sve strane ,hahaha ,sta zazeleti jos Big Grin ... Dragon Ball nisam gledao,a Priest jeste katastrofa...Ali ipak zamisli kad bi to sve lepo odradili ,da prate mangu do tancina,i da za Gaca izberu nekog dobrog glumca,sirovog,a ne nekog manekena ,muzika da ostane iz animea,mislim da bi se i HBO prenerazio kad bi video onoliko nasilja XD to bi bilo bolje od Gospodara ..
Reply
#29
@Pilja: Ne znam, gledao sam samo prvi, druga dva ni nisam dao sansu do kraja, mozda pogledam cisto, jer se pojavljuje Gaiseric, ali na totalno pogresan nacin koliko sam citao po forumima XD I eventualno da vidim kako je odradjena eklipsa, ali realno to sto kazes i ja nemam nista protiv da 4 C batali ceo projekat.

@Ashaman: To mozemo samo da sanjamo da urade vernu filmsku adaptaciju, mada bilo bi kul Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#30
Kada su najavili da su krenuli sa rimejkom, rekli su da će projekat trajati više od 10 godina. XD
Reply




Users browsing this thread: 2 Guest(s)