Threads: 7
ovo izaslo...ekstra
nek bude ko manga i ja se ne zalim
Threads: 12
hehe, sve dobro odrađeno, mda ona scena sa majkom mi je mnogo poznata, milsim video sam skro u nekom animeu, manga-i, ali lupam glavu i ne mogu da se setim (samo što je u ovom slučaju bio neki požar)
jedno što mi "smeta" je glas glavnog lika, jer se istog trena setim onog praseta iz Accel w.
Threads: 58
^Nisam citao mangu, ali koliko sam skontao po insertima, oni ce sad da porastu pa se krljaju sa njima, tako da mozda se bude malo i menjao glas liku...
Threads: 168
I ja sam pogledao prvu epizodu

Još sam pod utiscima pa ću malo da sačekam pre nego što komentarišem šta mislim. Ali za sada mi izgleda odlično i muzika je jedna od najboljih koje sam čuo u poslednje vreme
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored
"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Threads: 12
biće 25 epizoda koliko sam načuo, cela sezona
Threads: 60
Potvrdjeno je da ce 2-cour biti, sad li ce biti 24 ili 26, videcemo.