Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)
#1
[Image: 280px-JLTFP.jpg]

IMDb
DC Wikia
Wikipedia

When time travel allows a past wrong to be righted for The Flash and his family, the ripples of the event prove disastrous as a fractured, alternate reality now exists where a Justice League never formed, and even Superman is nowhere to be found. Teaming with a grittier, more violent Dark Knight and Cyborg, Flash races to restore the continuity of his original timeline while this new world is ravaged by a fierce war between Wonder Woman's Amazons and Aquaman’s Atlanteans. With breath taking action and an all-star voice cast, it's a bold, emotional vision that will forever change the landscape of the DC Universe.
 
Uh, izaslo je i ovo DC ostvarenje, kao i obicno, pre vremena i mogu reci, da je ovo, mozda i najbolji DC animirani film, posle Under The Red Hood-a, a mnogo je bitniji, od njega, za celokupan DC univerzum. Kao sto je vec uveliko poznato, strip po kojem je radjen ovaj film, je izazvao reboot stripova, zbog "anomalije" u vremenskoj liniji, ista sudbina ceka i DC animirani univerzum, jer je vec najavljen film po JLA origin prici, iz New 52 reboota. 
 
Sto se tice samog filma, prica je veoma dobra, uz malo izmena, u odnosu na strip, ali te izmene su odlicne, i kao posledica je to, sto je film, relativno bolji od stripa. Likovi na svom mestu, kao i uvek, akcija prvoklasna, muzika okej, animacija odlicna, ali sam imao par problema sa dizajnom likova. Ovo je jedan od najbrutalnijih DC filmova, u kojem nasilje je najvise izrazeno i u nekim delovima se oseca anime-based uticaj. Sve u svemu, jos jedno malo remek-delo DC Comics-a, koji ima samo dva minusa: kod nekih likova je los dizajn glava i neki glasovi nisu bili bas uverljivi.
 
9/10
 
P.S. Na kraju, sam skoro zaplakao. I film je pokazao, da je DC univerzum toliko bogat, i da oni "fanboy" ljubitelji Supermana i Batmana, mnogo grese sto misle, da su oni "top of the pop" DC sveta, odnosno da su oni ceo DC svet, kad su to uvek bili sporedni ili manje zastupljeni likovi, kao su Ted Kord i Barry Allen, koji su u dva navrata spasili DC univerzum, na direktan ili manje direktan nacin. Ili, ja mozda gresim? Big Grin
Reply
#2
Jedini problem koj imam sa ovim rebootom je što Betmen i Green Lanterni nisu rebootovani. Ostalo su neke sitnije stvari. Verovatno ću pogledati film. Slažem se da Betmen i Supermen nisu toliko interesantni u poređenju sa nekim drugim likovima.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#3
Odlican film,nema sta.. Vec duze vreme sam se pitao da li ce da bude neki film sa Flash-om u vodecoj glavnoj ulozi. Definitivno se nisam razocarao, film me je prijatno iznenadio. Kako bilo,nadam se da ce da odrade jos neki ovakav film,posto DC stvarno ima ogroman materijal koji moze da upotrebi kako god voli.
And it's the fan that did it. Not the smoking porn reading rubik's cube genius rape ape with a magic boat.
Reply
#4
odličan, vrlo mračan, krvav i brutalan DC animirani film o butterfly effectu. Flash ima ovaj put glavnu ulogu u interesatnoj viziji budućnosti gdje su Aquaman i Wonder woman neprijatelji čovječanstva, a svi poznati likovi izmijenjeni ili drugačiji. Baš je super vidjeti poznate likove i negativce kao Manta ili Etrigan. Iznenađujuće puno krvi i nasilja od lomljenja vratova do otkidanja udova. Uvijek je užitak pogledati neki animirani iz DC univerzuma, samo da su malo bolje napravili lica iz Justice League. 5/5
[Image: harpy211.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)