Gundam Build Fighters
#31
Ko zna možda naprave još jedni sezonu i novi turnir. Mogu oni da vrte turnire, pogotovo ako ne pobede sada na kraju.
Reply
#32
Ja mislim da baš zato što ima samo 25 ep da će pobjedit na turniru. Ali nadam se da će biti i duge sezone jednog dana. Trebalo bi provjerit šta taj Anime adaptira uopće.
Reply
#33
Ništa ne adaptira. Nije po mangi. Gundami se ne pravi po mangi, to su originale stvari.
Primera Gundam SEED manga je počela posle anime XD Da natuku još malo para Big Grin Uglavnom svaki Gundam naslov ima i svoju mangu koja krene da izlazi nakon 2-3 epizode anime.
Reply
#34
Pogledao do kraja. Šteta što je završilo i volio bi da bude druga sezona, ali nekako sumnjam. Previše je dobro završilo da bude druge sezone. 9/10 ako ne i 10/10. Stvarno super anime.

Zadnje dvije epke su bile toliko dobre, toliko epic da ne mogu opisati riječima, mora se pogledati. Zadnja borba na turniru je bila epic i još kad je počeo pjevati prvi opening, bilo je previše epic i previše dobro. Naježio sam se par puta. I ona onaj dio kad komentatorica proglasi Rejia i Iorija pobjednicima je bilo tako, tako super. Zadnja epizoda je isto bila super. Puno akcije, puno muzike i opet, počeo je svirati opening, samo ovaj drugi, koji je isto super. I ona deranja tokom borbe tipa: "idemo" su bila toliko super. Bilo je toliko shounen duha u njima. Nezaboravno.

Na kraju, jedino mi je krivo što nije bilo objašnjeno više o plavski sistemu. Vjerojatno je, onako kako je Happy rekao, ukrao ga onaj iz drugog svijeta, ali uopće nisu ništa rekli o tome plavski sistemu. Na kraju, onaj kirstal koji je nestao, i kada je plavski nestao, uopće nisam služio što je to trebalo značiti? Jeli se svugdje u svijetu nije moglo igrat ili što? Na kraju si opet igrali gunpla borbe. Trebali su nešto više o tome reći...

I sad, ne prestajem slušati openinge i OSTove. Rijetkost je da jedan anime ima toliko super muzike, od openinga do akcijskih ostva i ostaloga. Jedino ED mi nisu nešto.
I tako, cijelo jutro sulšam ovo:


Reply
#35
Meni crko hard pa sam skroz zaboravio dalje da skidam ovo Sad Sada taman imam 4-5 ep nagomilanih Big Grin

Što se tiče muzike, meni je ubedljivo najbolji Gundam SEED, ako nisi gledao pogledaj.
Reply
#36
Nisam. Ovo mi je bio prvi Gundam, ali nakon ovoga, pogledat ću još koji.
Reply
#37
Druga sezona u planu Big Grin
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)