Ping Pong The Animation
Pa za koga sada da navijamo? haha XD

Vala, ja ću za Smeška... [spoiler]Jedino se on smilovao nad Kongom XD[/spoiler]
[Image: 2nr3vi0.gif]
Reply
Bezobrazno dobra epizoda! U sledećoj "Hero is back!"... vrhunac svega. Biće ludilo, treba dočekati! XD
Reply
Da li je ovaj anime vredan gledanja?
Animacija mi i nije nešto, manga mi je nekako jednostavnija i mnogo jasnija!
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
Pa čitaj utiske drugih u ovoj temi. Svakako je vredan gledanja.
Animacija je takva jer je u pitanju rotoskopija.
Reply
@Night

Leba ti pogledaj drugi post ovde i uporedi ga sa ovim gore...

Geez man! XD
Reply
HERO IS BACK!
[Image: abt6h0.jpg]
Reply
Da, heroj je tu. Pih još samo jedna epizoda.
Kako idu ti prevodi? XD
Reply
Da, još samo jedna epka... jbg, pročitaće se manga i pašće re-watch!

Prevodi... "Lepo ide u grad znaš kako majkemi" XD
Biće, biće, evo kačim za koji dan(jbg proradila nostalgija za Svetskim prvenstvom XD)
Reply
Dobar je anime, ali ta faking animacija me je ubijala u pojam tokom svih deset epizoda. Dakle ne mislim na crtez i dizajn likova iz mange, vec na animaciju. Kada vidim te eksperimentalne animacije, naprosto me odvrate od gledanja. Pogledam ih, ali mi izazivaju negativan osecaj. Jedini koji sam uspeo da svarim i da je cak imao i nekog svog shmeka je Aku no Hana. Previse se likovi migolje i vijore kao da su od krpe, a na druge momente kao da su gliste. Sve je vijugavo i sve se migolji. Kola, zgrada, loptica, reket, sto, na momente mi je bas islo na piiiip. Jedini momenat kada je ta animacija bila prednost je u partiji Konga protiv Kazame, pa su sa tom animacijom postigli da Kazama izgleda sablasno nadmocno Kongu. Ostalo je sve kul i ima super momenata. Malo mi je doduse bilo ono klasicno japansko preterivanje kada Kong i njegov trener na vukojebini od vetra na vrhu zgrade osluskuju udarce reketa i odskakanje loptice i ocenjuju kako igraju dva dobra igraca i znaju koje su im prednosti i mane i da je jedan bolji, ali pusta. Tu mi je usledila reakcija ma daj bre, ne s e r i t e XD Dobra mi je isto bila proslost trenera i lepo su uklopili njihovu pozadinu sa trenutnim igracima, mada imam osecaj sta ce se desiti u poslednjoj epizodi. Nesto mi govori da ce u toku partije Smile da vidi da je bolji, ali ce kao i njegov trener da preda partiju zato sto ne zeli da ubogalji Pekoa i poistoveti se sa onim u proslosti i bude zadovoljan tim ishodom. Tako mi nekako sve ide u prilog.
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Mnogo cool anime, animacija i crtež jesu čudni, ali sam se navikao. Sviđa mi se i priča i sve. Big Grin

I japanci izgledaju kao japanci, nešto što nisam pre video u anime industriji. XD
[Image: 317bpjd.png]
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)