2014-09-08, 19:58
Vredi li pocinjati gledati ovaj anime? S obizrom da je 500 i vise epizoda izaslo, izgleda mi interesantno ali ne znam vredi li se upustati u nesto ovako veliko...
Vredi li pocinjati
|
2014-09-08, 19:58
Vredi li pocinjati gledati ovaj anime? S obizrom da je 500 i vise epizoda izaslo, izgleda mi interesantno ali ne znam vredi li se upustati u nesto ovako veliko...
2014-09-08, 20:02
Ukusi su različiti.
Uvek možeš da pogledaš 1,2 epizode, pa ako ti se svidi, svidi se. Ako ne, nikom ništa.
2014-09-08, 20:25
Ne znam za ostale, ali ja ne gledam anime samo da bi ga pogledao i rješio se toga. Gledam anime da uživam u njemu, i kad uživam u njemu, logično hoću uživat što više. Zato ja volim dugačke anime.
2014-09-08, 20:32
Anime kojem treba dosta vremena da se podvuce pod kozu, jer pocetak deluje mnogima znatno slabiji. Mada, humor koji prati ovaj anime je nesto sto daje poseban shmek i veoma je specifican. Kvalitet varira iz arka u ark, ali ono sto je sigurno je da treba prvih 100 epizoda pogledati, odnosno Arabasta ark, da bi se donela neka odluka da li nastavljati dalje ili ne. Podrazumeva se da preporucujem da se preskoce fileri, jer je prvi filer ujedno i najlosiji i moze mnoge da odbije. Ne preporucujem ti ovaj anime iz razloga sto ne znam tvoj ukus i sta volis. Sto Sajber kaze, gledam da uzivam, a u mom slucaju uzivao sam uz ovaj anime i bilo je gomile epic scena zbog kojih ga je vredelo gledati, kao i odlicne pozadinske price likova i uopsteno prica na svakom ostrvu je meni bila zanimljiva na svoj nacin. Eventualno jedan do dva ostrva su mi bili nesto manje zanimljivi i previse odugovlaceni, ali sveukupno, ne smatram bacenim vremenom sto sam gledao "silnih" 600 i kusur epizoda
![]()
2014-09-08, 20:34
Pocni polako pa ces da vidis ako te smori uvek mozes da pauziras ili da uz to gledas neki kraci naslov da ne bude sve monotono.
![]()
2014-09-08, 20:39
Mene odbijao u početku zbog grafike, odnosno, kako su likovi nacrtani i to. Ali, kad sam video kraj prve epizode, znao sam da ovaj anime stvarno vredi nešto. Krivo mi što nisam sad počeo da gledam sa našim prevodima.
Nekako mi se cini da ovo nije naslov s kojim bi neko ko je tek poce da gleda anime pocne. Animacija je uglavnom losa cak i danas u 2014-toj, likovi smesno odradjeni (mislim na stil crtanja ne na likove kao licnosti) mnoge to odbija (mene jeste i to dugo, bas dugo), radnja je spora i moze da ubije coveka u pojam ko nije navikao.
Ako si tek nedavno poceo sa anime zanrom moja preporuka su neki kraci naslovi za pocetak kao recimo FMAB, F/Z, Shingeki no kyojin, Claymore itd sve dobri naslovi sa dobrom animacijom, dosta akcije, gde nema mnogo razmisljanja odlicno za pocetnika. Ako hoces neke ozbiljnije naslove imas Death Note, Shiki, Monster, Phantom isto kraci, a odlicni naslovi. ![]() Al u u svakom slucaju mislim da je anime vredan gledanja, mozes da preskaces filere pa ce da bude malo kraci, i kao sto sam rekao mozes uvek da napravis pauzu i pogledas nesto drugo da ubijes monotoniju. ![]()
2014-09-08, 23:01
(This post was last modified: 2014-09-08, 23:04 by Super Freshman.)
One Piece јe duhovni naslednik DB/DBZ-a najboljeg šonen animea u istoriji tog žanra(
![]() Koncept šikaniranja zbog stila crtanja se može zanemariti, ali ne može se reći da nije napadan i da nije neobičan. Koliko sam puta rekao ''Boktejebo, na šta bre ovaj liči'', ali vrlo brzo zaboraviš na to tj. svidi ti se tj. to je i poenta samog stila. ![]() Što se tiče likova, OP je počeo u periodu od pre gotovo dve decenije sa prikazivanjem... lol bre pa opstanak je dokaz kvaliteta samih likova. Jedini anime lik koji je bolji od Zora može biti samo Guts. E sad, problem s "teranjem" nekoga da nešto pogleda je gotovo uvek katastrofalan s obzirom da su ljudi tvrdoglavi i teže ka tome da uživaju u nečemu jedino ako ''na svoju ruku'' otkriju i zavole bez bilo kakvog pritiska. Fakat da kvalitet varira od arca do arca, ali ja sam imao problem samo sa Fisman arcom(što ti je 500+ epki)... i nekim filer epizodama. Elem, jašta... Definitivno vredi počinjati!
2014-09-08, 23:10
(2014-09-08, 19:58)Axela Wrote: Vredi li pocinjati gledati ovaj anime? S obizrom da je 500 i vise epizoda izaslo, izgleda mi interesantno ali ne znam vredi li se upustati u nesto ovako veliko... vrijedi, ali isto tako vrijedi tamo oko negdje 300te epizode se prebacit na citanje mange i izbacit anime, a vidjet ces vec zasto ![]()
2014-09-08, 23:58
Bolje uzmi odmah i citaj mangu, jer anime krece nizbrdo posle Ennies Lobby. Posle time skip-a pocinju da razvlace scene kao DBZ, brdo reakcija itd. Cini mi se da je nesto 1 chapter = 1 epizoda ako ne i vise epizoda. Bolje uzmes lepo da citas mangu i procitas za manje od mesec dana. Imas previse dobrih anime serija da bi gubio vremena na One Piece od 700 epizoda. Za tih 700 epizoda mozes pogledati brdo klasika poput Legend of the Galactic Heroes, Ashita no Joe, Mobile Suit Gundam, Rose of Versailles itd.
U svakom slucaju, tvoje slobodno vreme je u pitanju. |
« Next Oldest | Next Newest »
|