Rage of Bahamut: Genesis
Na momenat sam se uplasio da nece biti glavnih likova kada sam video ovo 10 years later i da ih pola trejlera ne prikazuju, ali dobro je, tu su Big Grin Drzim fige da bude poput prosle sezone i bolje Smile Hocete ti i Srecko prevoditi i ovu sezonu?
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Ako budem živ na jesen, prevodiću XD
Reply
Drzim fige onda i za to XD
Reply
Pogledah sad prvu epizodu onako random, i zapade mi jedna stvar za oci:

[Image: RA3CfoS.png]

Ovde pise "Ja te volim, Merry", na nekom od balkanskih jezika, zar ne XD
Tako kaze i prevod na japanskom ispod. Koliko vidim uglavnom su samo duplirana slova po vertikali ili horizontali. Da li je ovo neki japanac kucao random na google translate, sta li? Posle drugi natpisi koje sam vidjao u pozadini istim fontom su bili na engleskom koliko sam uspeo da razberem.
Reply
Da, kacili su svi to kada je izlazilo kao foru Big Grin
Reply
Znaci kasnim par godina XD
A nisam u prvi mah ni skontao da ima prevod na sajtu. Srecom, samo sam prvu epizodu odgledao za sad.
Reply
Gledaj slobodno, prva sezona je uber cool. Druga onako.
Reply
Prva je bas kul i steta za drugu. Imala je potencijala, ali falio je neki konkretan pravac u prici. Nekako je sve bilo razbacano na sve strane i nikako da dobije neki pravac. Gomile nepovezanih mini arkova koji su davali utisak da je sve malo previse bilo random, a opet steta, bas sam se nadao. Pogotovo kada sam video da ce biti veci format u odnosu na proslu sezonu. Likovi su isto daleko veca gotiva mi bili u prvoj sezoni i sve je nekako bilo vise epic.
Reply
Au zaboravio za ovaj naslov... Gledao sam ga pre tri godine ja msm da je tad izlazio do neke 5-6 epizode i evo sad vidim ovo i setim ga se hahah. Vredi li ga staviti na "plan to watch". Pitam zbog druge sezone..
XD
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)