Rage of Bahamut: Genesis

Broj epizoda je nepoznat
Žanr Action, Fantasy, Magic

Ovo je jedan od animea koji mi je skrenuo pažnju ove sezone i nisam pogrešio, bar što se tiče prve epizode. Stvarno je dobro urađeno, likovi su zabavni, borbe odlične, koreografija u borbama izuzetna, animacija je jedna od boljih kao i crtež. Muzika je ono što mi je za sada najviše iznenadilo koliko je dobra, ali nisam još video opening, tako da neznam šta da očekujem.

Sviđa mi se kako magije izgledaju i kako se ponašaju. Po malo podseća na Claymore, Berserk i slične naslove. Uz malo Lupin the Third i Samurai Champloo.

Još uvek se nezna tačno kakva će glavna priča biti, ali za sada mi je ok, imam ideju kako bi moglo da teče dalje radnja.

Ako vam se nečita sve što sam napisao iznad, samo ću kratko reći da mi se sviđa i da preporučujem svima Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Ne znam hoće li se održati ovakva animacija, ali ja sam stvarno oduševljen. Čak i kad likovi samo stoje i pričaju stalno su prisutne neke kretnje tijela i sve je stalno u pokretu. Baš sam imao osjećaj kao da gledam film, a ne seriju.
Reply
animacija je odlična, a tek početak nemaš pojma ko pije, a ko plaća, pršti na sve strane. epizoda puna svega, samo da zadrži kvalitet tih 12-13ep.
Reply
Ovo je naslov koji mi se najviše sviđa za sada kada je ova sezona u pitanju.
Očekujem dosta od ovog naslova.
Reply
Jedino mi je žao što je glavni lik na kraju postao nekakav polu demon, ili šta već. Nadao sam se da će ostati običan čovek.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Meni je neverovatno da je ovo rađeno po kartaškoj igri za telefone. XD
Ali iza serije stoji zanimljivo osoblje.
Moram da skinem tu igru da vidim na šta liči XD
Reply
I druga epizoda je izašla Smile brinuo sam se da kvalitet nepadne, ali nije. I dalje je zabavno, smešno i dovoljno interesantno da mi drži pažnju. Likovi su komični i počinju da budu interesantni. Sviđa mi se i dalje sve što vidim. Stvarno je teško poverovatni da su se ovoliko potrudili za igru sa kartama Smile

Reply
Ovaj anime je stvarno bućkuriš. Kakva crna Ivana Orleanska, a uz to još i demoni, bogovi, lovci na glave, magija, srednji vijek, patke koje govore XD i da ne nabrajam više. Usprkos tome, ovo je i dalje za mene najbolji anime ove jeseni i nadam se da će tako i ostati.

Animacija i dalje otkida (čak je i onaj usputni ples bio savršeno fluidno animiran) i sva tri lika su dosta zanimljiva, a Favaro mi je najbolji glavni lik još od Steins;Gatea.
Reply
Favaroooooo!!! XD

Odlican naslov, komedija mi je extra. Favaro otkida, posebno u ovoj 2 epizodi, "jesu li ovo oci lazova?" i naravno ono sto sledi nakon pitanja je najbolje. Big Grin

Podseca me na Jojo u nekom trenutcima, iako ima akcije i demone i nema sta sve nema ali nekako mi se najvise svidja komedija za sada. Dizajn likova mi se svidja, odudara od onog klasicnog dizajna.

Jedino mi se ne svidja sto je zenska tako animirana da izgleda kao da bljesti jedva joj se vidi faca.
[Image: 76561198247150340.png]
Reply
(2014-10-13, 22:31)Lavi Wrote: Favaroooooo!!! XD

Odlican naslov, komedija mi je extra. Favaro otkida, posebno u ovoj 2 epizodi, "jesu li ovo oci lazova?" i naravno ono sto sledi nakon pitanja je najbolje. Big Grin

Podseca me na Jojo u nekom trenutcima,

Mene i crtež u nekim trenutcima podsjeća na Jojo, pogotovo onaj lik što ganja Favaroa i ona žena.

Što se Favaroa tiče, dosta me podsjeća na Josepha Joestara i izbjegava najčešće tipove (klišeje) muškog glavnog lika:

1. iznimno talentiran "chosen one"
2. pičkica/sramežljiv/ne zna prići ženama
3. nizak IQ, ali velik osjećaj za pravdu
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)