JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable
#1
[Image: jojo-diamond.jpg]


Vrsta:: TV serija
Broj epizoda: ?
Žanr: Akcija, Avantura
Studio: David Production
Godina: 2016

Opis:
Nešto je trulo u gradiću Moriohu, a na srednjoškolcu Josukeu Higashikati je da otkrije što se dešava i da tome stane na kraj.

Komentar:
Stvarno nema više nade za ovaj forum. Neki tamo raspravljaju o deadpoolovima i batmanima, a JoJo teme nema. Imamo čitave podforume za narutebayo i one piecove, a JoJo teme nema. Prošlo je deset dana od premijere, a JoJe ni za lijeka. Ali bit će pa taman svi postovi u temi bili Waspovi. Toungue

Što se tiče same nove sezone, tu se nema puno toga reći. Standardna melodrama, asspulovi i likovi sa u najmanju ruku zanimjivim modnim stilom. Drugim riječima, vrhunac anime ponude. Jousuke je totalno gotivan lik, možda i najbolji protagonist kada ne bi bilo izvjesne stare legende.
Reply
#2
Gledao samo prvu epizodu za sada i deluje dobro serija. Čuh da je negativac u ovom arcu mnogo dobar.
Reply
#3
Ne boj se, Wasp, ima još JoJo fanova. Smile Ja sam baš oduševljen sa ove dve prve epizode. Ovo može čak da bude i bolje od Stardust Crusaders. Josuke je super protagonista. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#4
Ja kad znam da je nešto dobro, uvek čekam da se prvo završi pa onda krenem lagano da gledam.
Mangu sam nešto malo započeo i svidelo mi se baš. Plus obožavam ove delikvente kao što je glavni lik (možda i bude bolji od Džozefa).
Reply
#5
Mene uglavnom i kad pogledam nesto dobro mrzi da otvaram teme, a kamoli za ongoing Smile Pogledao prve dve epizode i zasad super. Citao sam mangu i ono sto mi se zasad svidja je pacing. Ide brzo i bez smaranja. Zasad je super, prati mangu i nemam apsolutno nikakve zamerke. Prosto se vidi da studio deli ljubav prema mangi, sto bi bilo kul kada bi i neki drugi pratili ovaj primer. Elem, nesto sto cu pratiti nedeljno, sto retko kad radim Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#6
Najbolji arc do sada Cool
Reply
#7
Izašla je puna verzija Crazy Noise Bizarre Towna.



Reply
#8
Prva slabija epizoda. Koichi mi je previše generičan za jednog JoJo lika. Nadam se da je ovo jedina epizoda u kojoj se on sam bori.
Reply
#9
Meni je isto ovo malo slabija epizoda. Mada, super mi je bio ovaj stand od protivnika, ako nista drugo.
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#10
Ovo mi je iskreno za sad ispod proseka, gledajuci prosle delove kvalitet mi nekako opada, jos otkad su se pojavili standovi sve gore i gore, gledljiv je i zabvan i dalje, ali ipak .. I slazem za Koichija ..Nisam nesto odusevljen ni glavnim likom , Joseph je i dalje neprikosnoven ..
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)