Koutetsujou no Kabaneri
Istina je da ocene mnogo variraju tokom emitovanja i kasnije. Zato je meni 40% ocene poslednja epizoda i uopšte utisak nakon kraja naslova, baš retko ocenjujem anime koji do kraja nisam pogledao.

Odosmo u off podebelo, bilo bi dobro napraviti thread za ovu raspravu, imalo bi o čemu da se priča. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply
@Vele: Ma dok modovi ne reaguju samo udri XD Retko kada se desi da se nesto na forumu i prica i diskutuje u poslednje vreme, tako da ovo je jos i pozitivno Big Grin Jedino pouzdano kod ocena je kada vidim da naslov ima ocenu 1-5 od 10 na anidb, u slucaju 1-3 znam da je neko smece koje je tu cisto sezonski da uzme pare na copy/paste price koje smo videli hiljadu puta. Kada je preko 5 onda je naslov kojem moze da se da sansa pa je tu relativno sada vise stvar licnog ukusa, ali retko mi se desi da neki anime koji ima konacnu ocenu 8 i preko bude los. Pod ovo "konacna" podrazumevam ono sto je OmegaVesko rekao. Ocena koju dobije anime kada se zavrsi i prodje hajp. Mada u poslednje vreme sve vise vlada da hajp preovladjuje, a ne neka objektivna ocena, ali i to mogu da razumem, jer je sve redje i manje je naslova koji ce uopste dovesti do nekog opravdanog hajpa pa kad se nesto iole zanimljivo pojavi, masa se popali ko napaljeni zecevi XD Pod ovo ne smatram sebe izuzetkom XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Animacija i zvuk su solidni,glavni lik je meh(podseca me na lika iz YugiOH),ona klinka je oket ko voli akcione devojcice(a mozda i se razvije neka dobra prica oko nje).Nisam jos uvek otpisao anime,za sada je pola pola.Potencijal postoji iako je hibrid Attack on titan i filma Snow piercer.A neko je vec napisao lepo gore,mozak na pasu i uzivaj Smile .
"Unbearable isn't it? The suffering of viewers, the agony of watching english dubbed anime.
Reply
(2016-04-26, 20:37)Marko06 Wrote: Snow piercer

Ne znam na što misliš, ali ako je u pitanju tri godine staro remekdjelo nastalo prema franc. stripu Le Transperceneige onda ne, ne i apsolutno ne, veze nikakve nema s ovim animeom. Bilo bi super da ima, al ebga, nema.
Reply
I meni je pao Snowpiercer na pamet, ali samo zbog toga sto su u vozu a oko njih je manje vise haos, mada, u SPu je ipak sve van voza zaledjeno i mrtvo, a voz nikad ne staje i skroz je automatizovan, tako da je slicnost minimalna Smile
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
više kao voz kao safeheaven za ljude, jedina paralela, ostalo ne

film je odličan, anime je braindead AoT wannabe splačina
Reply
Anime je dosta los ali moze da se gleda ako se zanemari to sto su svi sporedni likovi mentalno retardirani.

Hteo je da zrtvuje sebe da bi povukao rucicu kako bi spustio most a nakon toga su njih dvoje zajedno pobili preko 100 kabanea?
- Da.
Aha, nista onda, hajde ipak da ih ubijemo, mislim da su jedni od njih.

Da ne pricam o tome da bi glavni lik mogao sve da razjasni u 2 recenice da ima barem trunku normalne govorne sposobnosti.
Reply
Ne odustajem od ovog animea još uvek, vuče me da gledam jer je steampunk XD
Kako je krenulo odgledaću do kraja i zaključak će da bude - meh.
[Image: 76561198014117425.png]
Reply
Svaka epizoda je gora od prethodne XD
Reply
Animacija je predivnaaa Love Baš uživanje za oči.

I to je to.
[Image: a3a77ab1208651095298401d936d852f141.jpg]
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)