Yandere simulator
#1
[Image: yansim.png]
 U sustini igrac kontrolise devojku-ucenicu Aiano Aishi (Yandere chan) koja se "smrtno" zaljubi u lika ciji je nadimak Senpai inace kolega ucenik.
Tokom deset nedelja Aiano treba da spreci drugih deset ucenika da priznaju svoju ljubav Senpai-u.
Zbog njene Yandere prirode---sto mu dodje kao mnogo slatka&fina krajnje psihoticna osoba koja zbog raznih metoda koje igrac koristi moze postati jos gora, a odnosi se na eliminaciju priznaja ljubavi njenih rivala a to su sledece: davljenje,strujni udar, kidnapovanje, kidnapovanje sa mucenjem posle kog rival izvrsi samoubistvo, trovanje, ogovaranje, razna namestanja, podsticanje na samoubistvo, spaljivanje, drobljenje i sl..

U igri Aiano moze dobiti pomoc od takozvane "Info-chan" koja moze da joj obezbedi planove, rasporede, oruzja kao i razne informacije o kretanju rivala za kontra uslugu(naravno) a to su slike gacica...

pored toga Yandere treba i da pazi, prikrije tragove kao sto su krvava odeca, tragovi krvi, tela-leseve ponekad i ocevidce.
 Ako se desi da bude vidjena tokom neke kriminalne aktivnosti trpe se posledice kao sto je smanjena reputacija tj. gubi na poverenju kod ostalih djaka sto u krajnjem otkrivanju kod Senpaia dovodi do apsolutnog prezira ka njoj i kraja igre.
Ubijanje i nestajanje ucenika takodje utice na atmosferu igre gde sve postaje sivo i ucenici su uplaseni i na oprezu.

I ako igra postoji od 2014. jos uvek se razvija i nije kompletna ima dosta modova koji ne ukljucuju ubistva, kao npr. Pose Mode gde mozete da oblikujete likove ucenika od odece do ponasanja.
nezaposlen um je igralište za đavola
[Image: 23hu6j4.jpg]
Reply
#2
Ahaha, koji wtf, pustio sam par klipova sa yt iz igre, bila je jedna scena gde ubije neku devojku tako sto joj povuce kosu u ventilator od klima uredjaja koji je onda usisa unutra XD
Definitivno necu ovo igrati.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)