[Ljeto 2024] Gimai Seikatsu
Days with My Stepsister
[Image: 267279l.jpg]
Tip: TV
Broj epizoda: ?
Žanr: Romance, Slice of Life
Studio: Studio Deen
Godina: Jul 4, 2024 
Opis:  

Nakon što se njegov otac ponovo oženio, Juta Asamura živi pod istim krovom sa novom polusestrom, koja je ujedno i najzgodnija djevojka u njegovom razredu! Ali Juta i njegova nova polusestra Saki Ajase nose traumu od teških razvoda svojih roditelja i dogovaraju se da drže rastojanje među njima. Međutim, kako se ispostavilo, njih dvoje imaju mnogo toga zajedničkog i polako se zbližavaju. Ali da li su emocije koje među njima cvijetaju prosto divljenje, porodična ljubav ili nešto više?

Trailer:

Reply
Kako to dele krov, majke ti? Smile
Kao sendvic ili biciklu? Smile
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
(2024-06-25, 08:20)Pegla Wrote: Kako to dele krov, majke ti? Smile
Kao sendvic ili biciklu? Smile

Kao i mnogo toga Whistling
Reply
Pa ne, valjda je logicnije da pise zive pod istim krovom, nego dele krov, ovo je malo bukvalan gugl-trenslejt prevod.
---------------------

Reply
Iskreno, koristim taj izraz ponekad i primjetio sam još neki ljudi u mojoj okolini, ako ne tripujem nešto XD... Mada stvarno kad tako kažeš stvarno zvuči čudno. Znam da nisi neki ljubitelj gt prevoda takoo da mijenjam to odmah hahaha.
Reply
Pa, nazalost, ne cudi me da neko to koristi, iskreno. Ako uzmemo u obzir da se u vecini slucajeva ceo zivot gledaju stvari sa takvim nenormalnim prevodima to prosto predje u neku naviku.
A to je jako losa stvar, ako cemo realno.
---------------------

Reply
Mora da je upravo to u pitanju. Pa sigurno da nisam iz čista mira usvojio to hahahaha. Mislim da se dosta taj izraz koristi upravo u prevodima na tv-u i internetu i ovako se barem u mojim krajevima često čuje, tako da nije samo do mene XD. Iskreno iz prve ovako nisam ni izvalio na šta tačno misliš, ali lijepo je sad znati.. Thumbs up!
Reply
Grupa dodata.
---------------------

Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)