Ranma 1/2
Ranma 1/2

[Image: ranma.jpg]

Tip: TV
Br. epizoda: 18
Žanr: Akcija, komedija, fantazija, borilačke veštine, romantika, šonen
Studio: Fuji TV, Kitty Film
Godina: 1989
Fansub grupa: BBT-RMX
Opis:

Saotome Ranma i njegov otac, Genma, upali su u ukleto vrelo na proputovanju Kinom. Rezultat toga je da kad god Ranma dođe u kontakt sa vodom, pretvara se u devojčicu; kad se to desi Genmi, postaje panda. Kad god dođe do toga, ostaju u alternativnom obliku dok ne dođu u kontakt sa vrelom vodom što obrće čitav proces.
A kao da to nije dovoljno loše, Ranma je suočen sa još većim problemom: njegov otac i Tendo Soun odluče da venčaju Ranmu sa najmlađom ćerkom domaćinstva Tendo, Akane, kako bi njih dvoje vremenom mogli da preuzmu porodični dođo. U međuvremenu, omladinci nisu ni najmanje uzbuđeni zbog ovog dogovora...

* Već neko vreme kontam da počnem da prevodim ovaj matori naslov, i sad kad sam video da rade novi koji će izgleda umnogome biti isti kao stari, reko' da pokušam da ga preduhitrim da može da se odgleda prvo stari pa novi, ako neko želi (ja, npr. XD) iako je u pitanju Netflix pa će se pojaviti sve epizode odjednom, ali bože moj.
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
srećno, pogotovo kada krenu epizode da se ponavljaju. svakako možda sa prevodom i pogledam do kraja
Reply
(2024-09-06, 20:06)Roronoa Zoro Wrote: srećno, pogotovo kada krenu epizode da se ponavljaju. svakako možda sa prevodom i pogledam do kraja

i ja takođe najviše bi voleo stari tj org
Reply
Ovo je najava za stari naslov, samo sam se zeznuo i ostavio trejler od novog, sad je maknut Smile
---------------------

Reply
sad vidim 18ep, a ne onaj od 130 i kusur. ok onda
Reply
Pa mora da se pocne hronoloski pa polako redom Smile
---------------------

Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)