Projekti

Atelier Escha & Logy ~Tasogare no Sora no Renkinjutsushi

Nightwalker, 04.2014



Tip: TV Serija
Žanrovi: Fantazija
Studio: Gokumi
Godina: April 10, 2014
Epizoda: Unknown

Opis:
Ovaj svet je prošao kroz veliki sumrak, i polako se bliži svom kraju. U okviru ovog sveta, u zapadnim predelima ""Zemlje sumraka"", postojala je nacija koja je napredovala zahvaljujući korišćenju alhemije.
Kako bi se spremili za eventualni dolazak ""Kraj sumraka"", narod je posvetio svoje napore kako bi ponovo otkrili i obnovili izgubljenu alhemijsku tehnologiju.

Junaci ove priče su mladić po imenu Logi koji radi u Centrali i devojka Eska koja živi u malom gradu na granici. Oboje poseduju ogromno poznavanje drevne alhemije. Jednog dana njihovi putevi će se ukrstiti tako što će ih oboje angažovati Odeljenje za razvoj jer im je neophodna njihova pomoć. Oboje su dali obećanje da će koristiti svoju alhemiju isključivo za dobrobit čovečanstva i da će doneti uspeh razvojnom odeljenju.


https://www.youtube.com/watch?v=ogecCUZNctE


* Ukoliko je neko voljan da mi se priduži i da krenemo sa saradnjom tj da radimo zajedno ovaj naslov (Projekat) slobodno nek mi se javi, ovde ili na PM meni je zaista svejedno uglavnom svaka pomoć bi mi bila od koristi jer već imam neke projekte koje ću s vremenom završiti i koji nisu hitni. Jedanput sedmično će izlaziti epizode ovog animea tako da mi neće uopšte biti problem da radim. Zbog novog sistema kačenja prevoda, ladno ću kačiti prevode isti dan čim izađe sedmična epizoda. *